+

Grøntsagerne

Mangoviniagretten

Avocadomayonnaise

Servering

  • Pitabrød alm 10 stk.
  • Ruccola, hele blade, frisk 50 g
  • Mynte, frisk 30 g
  1. Grøntsagerne

    Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.

    Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med Milda 100% flydende stege og grill dem.

    Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.

    Smag til med peber.

    Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.

  2. Mangoviniagretten

    Blend mangokødet ,Bland mangopurén, Hellmann's Passion vinaigrette og røget chilipuré.

    Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.

  3. Avocadomayonnaise

    Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr

    med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.

  4. Servering

    Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.
+