Grillet grøntsager,pitabrød og avocado mayonnaise
Fastfood siges jo at være usundt, eller hvad? Prøv dog den her delikatesse fra Mellemøsten: Pitabrødet fyldes med grøntsager og avocadomayonnaise. Det smager himmelsk!

Ingredienser
Grøntsagerne
-
Squash 400.0 g
-
Aubergine, grillet, tynde skiver 400.0 g
-
Rapsolie 50.0 g
-
Rødløg, fine skiver 100.0 g
-
Tomat, Cherry 200.0 g
-
Sukker 10.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber, sort 1.0 g
Mangoviniagretten
-
Mangofrugt 100.0 g
Avocadomayonnaise
-
Avocado, kød 170.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 14.0 g
-
salt 2.0 g
-
Peber, sort
Servering
-
Pitabrød alm 10.0 stk.
-
Ruccola, hele blade, frisk 50.0 g
-
Mynte, frisk 30.0 g
Tilberedning
-
Grøntsagerne
- Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.
- Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med rapsolie og grill dem.
- Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter. Smag til med peber.
- Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.
-
Mangoviniagretten
- Blend mangokødet ,Bland mangopurén, Hellmann's Passion vinaigrette og røget chilipuré.
- Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.
-
Avocadomayonnaise
- Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.
-
Servering
- Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.