Menu
+

Grøntsagerne

  • Squash 400.0 g
  • Aubergine, grillet, tynde skiver 400.0 g
  • Rapsolie 50.0 g
  • Rødløg, fine skiver 100.0 g
  • Tomat, Cherry 200.0 g
  • Sukker 10.0 g
  • Flage salt/havsalt
  • Peber, sort 1.0 g

Mangoviniagretten

Avocadomayonnaise

Servering

  • Pitabrød alm 10.0 stk.
  • Ruccola, hele blade, frisk 50.0 g
  • Mynte, frisk 30.0 g
  1. Grøntsagerne

    • Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.
    • Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med rapsolie og grill dem.
    • Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter. Smag til med peber.
    • Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.
  2. Mangoviniagretten

    • Blend mangokødet ,Bland mangopurén, Hellmann's Passion vinaigrette og røget chilipuré.
    • Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.
  3. Avocadomayonnaise

    • Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.
  4. Servering

    • Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu