Grønne asparges med estragon
- Dejlige, grønne asparges krydret med estragon og HELLMANN’S Citrus Vinaigrette toppet med æg og bacon. Perfekt som forret eller tilbehør ved frokostbuffeten.

Ingredienser
Asparges og viniagrette
-
Asparges, grønne, friske 750.0 g
-
Estragon 5.0 g
-
Skalotteløg, hakket 60.0 g
-
Peber
-
Flage salt/havsalt
-
Æg, hårdkogte 2.0 stk.
-
Bacon, små tern 60.0 g
-
Kapers 30.0 g
Tilberedning
-
Asparges og viniagrette
-
Skær den nederste del af dine asparges.
-
Hak 2/3 af estragonen. Bland estragon og skalotteløg med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og smag til med salt og sort peber.
-
Hak æggene og stil til side.
-
Steg bacon, fjern fedtet.
-
Damp asparges let i ovnen: ca. 4 minutter(Afhængig af tykkelsen).
-
-
Anretning
-
Anret asparges med dressing, hakket æg, kapers, bacon og resten af estragonen.
-