Grønne asparges med estragon
- Dejlige, grønne asparges krydret med estragon og HELLMANN’S Citrus Vinaigrette toppet med æg og bacon. Perfekt som forret eller tilbehør ved frokostbuffeten.

Ingredienser
Grønne asparges med estragon
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Asparges og viniagrette

Ingredient name
Asparges og viniagrette
-
Asparges, grønne, friske 750.0 g
-
Estragon 5.0 g
-
Skalotteløg, hakket 60.0 g
-
Peber
-
Flage salt/havsalt
-
Æg, hårdkogte 2.0 stk.
-
Bacon, små tern 60.0 g
-
Kapers 30.0 g
Tilberedning
-
Asparges og viniagrette
-
Skær den nederste del af dine asparges.
-
Hak 2/3 af estragonen. Bland estragon og skalotteløg med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og smag til med salt og sort peber.
-
Hak æggene og stil til side.
-
Steg bacon, fjern fedtet.
-
Damp asparges let i ovnen: ca. 4 minutter(Afhængig af tykkelsen).
-
-
Anretning
-
Anret asparges med dressing, hakket æg, kapers, bacon og resten af estragonen.
-