Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

To do

  • Gulerødder 750.0 g
  • Løg 300.0 g
  • Græskarkerner 100.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 20.0 g
  • Knust boghvede 350.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 40.0 g
  • Rapsolie 50.0 g
  • salt 3.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 50.0 ml
  1. To do

    • Skræl gulerødder og løg, og skær dem i grove tern. Gnid med olie og salt. Bag det i ovnen ved 180 grader, indtil gulerødderne er bløde.
    • Kog den knuste boghvede i henhold til instruktionerne på pakken. Bland alle ingredienserne i en dejblander med vingen, og pisk dem sammen til en dej.
    • Form bøfferne, og steg dem gyldne i Milda Flydende Margarine 80%