Gulerods og boghvede bøffer
Stegt gulerod pisket sammen med kogt boghvede skaber den rette konsistens, der gør disse bøffer meget lette at arbejde med. Lidt ingefær og chili giver det hele et pift.

Ingredienser
Gulerods og boghvede bøffer
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2100.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
To do
Gulerødder
/g
750.0 g
0%
Løg
/g
300.0 g
0%
Græskarkerner
/g
100.0 g
0%
SNOWFLAKE, Modificeret stivelse 2 x 2 kg
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knust boghvede
/g
350.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rapsolie
/g
50.0 g
0%
salt
/g
3.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
To do
-
Gulerødder 750.0 g
-
Løg 300.0 g
-
Græskarkerner 100.0 g
-
Knust boghvede 350.0 g
-
Rapsolie 50.0 g
-
salt 3.0 g
Tilberedning
-
To do
- Skræl gulerødder og løg, og skær dem i grove tern. Gnid med olie og salt. Bag det i ovnen ved 180 grader, indtil gulerødderne er bløde.
- Kog den knuste boghvede i henhold til instruktionerne på pakken. Bland alle ingredienserne i en dejblander med vingen, og pisk dem sammen til en dej.
- Form bøfferne, og steg dem gyldne i olie