Ingredienser
Forberedelse
-
Aubergine 1200.0 g
Kompot
-
Løg i tern 200.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 40.0 g
-
Sennepspulver 6.0 g
-
Karry Madras 20.0 g
-
Korianderfrø malet 12.0 g
-
Kokosmel 100.0 g
Afslutning
-
Koriander, frisk, hakket 50.0 g
-
Limesaft 20.0 ml
Tilberedning
-
Forberedelse
- Hæld Milda Flydende Stege 100% i en stor stegepande, og steg aubergineterningerne hårdt. De skal have en dyb, gylden farve. Tag dem op, og sæt til side.
-
Kompot
- Sauter løg, hvidløg og chili i Milda Flydende Stege 80% ved lav varme, til de er bløde. Tilsæt derefter sennepspulver, karry, korianderfrø og kokosmel. Læg låg på, og lad blandingen sautere i 10-15 minutter. Rør rundt af og til.
- Hæld aubergineterningerne tilbage i panden sammen med Knorr Grønsagsfond, og lad det hele simre under omrøring i yderligere 10 minutter.
-
Afslutning
- Tag panden af varmen, og rør Crème Bonjour Naturel og koriander i. Bliv ved med at røre, indtil kompotten er helt homogen. Smag til med limesaft, salt og peber.
-
Til servering
- Server kompotten som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.