1. Forberedelse

    • Hæld Milda Flydende Stege 100% i en stor stegepande, og steg aubergineterningerne hårdt. De skal have en dyb, gylden farve. Tag dem op, og sæt til side.

  2. Kompot

    • Sauter løg, hvidløg og chili i Milda Flydende Stege 80% ved lav varme, til de er bløde. Tilsæt derefter sennepspulver, karry, korianderfrø og kokosmel. Læg låg på, og lad blandingen sautere i 10-15 minutter. Rør rundt af og til.
    • Hæld aubergineterningerne tilbage i panden sammen med Knorr Grønsagsfond, og lad det hele simre under omrøring i yderligere 10 minutter.
  3. Afslutning

    • Tag panden af varmen, og rør Crème Bonjour Naturel og koriander i. Bliv ved med at røre, indtil kompotten er helt homogen. Smag til med limesaft, salt og peber.

  4. Til servering

    • Server kompotten som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

+