Menu

Ingredienser

+

Forberedelse

  • Rapsolie 40.0 ml
  • Aubergine 1200.0 g

Kompot

Afslutning

  • Cream Cheese 250.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 50.0 g
  • Limesaft 20.0 ml

Denne ret er et lækkert tilbehør med masser af smag. Opskriften kommer fra en indisk kok, som har serveret kompotten som tilbehør til kød såvel som fjerkræ og fisk. Fidusen er at brune aubergineterningerne rigtig hårdt, så smagen træder frem.

...

Tilberedning

  1. Forberedelse

    • Hæld rapsolie i en stor stegepande, og steg aubergineterningerne hårdt. De skal have en dyb, gylden farve. Tag dem op, og sæt til side.
  2. Kompot

    • Sauter løg, hvidløg og chili i olie ved lav varme, til de er bløde. Tilsæt derefter sennepspulver, karry, korianderfrø og kokosmel. Læg låg på, og lad blandingen sautere i 10-15 minutter. Rør rundt af og til.
    • Hæld aubergineterningerne tilbage i panden sammen med Knorr Grønsagsfond, og lad det hele simre under omrøring i yderligere 10 minutter.
  3. Afslutning

    • Tag panden af varmen, og rør cream cheese og koriander i. Bliv ved med at røre, indtil kompotten er helt homogen. Smag til med limesaft, salt og peber.
  4. Til servering

    • Server kompotten som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu