Indisk auberginekompot
Denne ret er et lækkert tilbehør med masser af smag. Opskriften kommer fra en indisk kok, som har serveret kompotten som tilbehør til kød såvel som fjerkræ og fisk. Fidusen er at brune aubergineterningerne rigtig hårdt, så smagen træder frem.

Ingredienser
Indisk auberginekompot
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Forberedelse
Kompot


Afslutning
Ingredient name
Forberedelse
-
Rapsolie 40.0 ml
-
Aubergine 1200.0 g
Kompot
-
Løg i tern 200.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 40.0 g
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Sennepspulver 6.0 g
-
Karry Madras 20.0 g
-
Korianderfrø malet 12.0 g
-
Kokosmel 100.0 g
Afslutning
-
Cream Cheese 250.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 50.0 g
-
Limesaft 20.0 ml
Tilberedning
-
Forberedelse
- Hæld rapsolie i en stor stegepande, og steg aubergineterningerne hårdt. De skal have en dyb, gylden farve. Tag dem op, og sæt til side.
-
Kompot
- Sauter løg, hvidløg og chili i olie ved lav varme, til de er bløde. Tilsæt derefter sennepspulver, karry, korianderfrø og kokosmel. Læg låg på, og lad blandingen sautere i 10-15 minutter. Rør rundt af og til.
- Hæld aubergineterningerne tilbage i panden sammen med Knorr Grønsagsfond, og lad det hele simre under omrøring i yderligere 10 minutter.
-
Afslutning
- Tag panden af varmen, og rør cream cheese og koriander i. Bliv ved med at røre, indtil kompotten er helt homogen. Smag til med limesaft, salt og peber.
-
Til servering
- Server kompotten som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.