Menu

Ingredienser

+

Skaldyrsbøf

Syltede grøntsager

Yoghurt Mynte Creme


Denne slider kombinerer de rige smage af det indiske køkken med friskheden af skaldyr, yoghurt og syltede grøntsager. Det er en unik fusion, der bringer forskellige stilarter og smage sammen, perfekt til en ny fastfood-servering med masser af smag.

...

Tilberedning

  1. Skaldyrsbøf

    • Hak de blandede skaldyr fint.
    • I en skål blandes de hakkede skaldyr med æg, Hellmann's Professional Mayonnaise, Knorr Ingefærpuré, Knorr Hvidløgspuré og Snowflake for at danne en bøfblanding.
    • Form blandingen til bøffer og belæg dem let med ekstra Snowflake.
    • Steg bøfferne i en pande, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
  2. Syltede grøntsager

    • Bland de tyndtskårne gulerødder, agurker og rødløg med Maille Æblecidereddike, garam masala pasta og honning.
    • Tilsæt den friske koriander og bland godt. Sæt til side for at marinere.
  3. Yoghurt Mynte Creme

    • I en skål blandes den friske yoghurt med finthakket mynte, Harissa pasta, Knorr Intense Flavours Citrus (eller citronsaft fra ½ citron) og salt.
    • Rør indtil godt blandet og glat.
    • Servering: Grill briochebollerne, indtil de er dejligt sprøde. Smør et lag yoghurt myntedressing på den nederste halvdel af hver bolle. Tilføj et lag sprød salat og babyspinat. Placer skalddyrbøffen oven på grøntsagerne. Tilsæt en generøs mængde syltede grøntsager oven på bøffen. Afslut med endnu et lag yoghurt mynte creme og placer den øverste halvdel af bollen ovenpå.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu