Italiensk kalveragout med pasta
Saftigt, langtidskogt kalvekød, som bliver en lækker og lidt mere luksuriøs pastasauce end en almindelig bolognese lavet af hakket kød.

Ingredienser
Italiensk kalveragout med pasta
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1109.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Italiensk kalveragout med pasta
Kalvebov eller kalvebryst
/g
1800.0 g
0%
salt
/g
5.0 g
0%
Peber
/g
2.0 g
0%
Hvedemel
/g
50.0 g
0%
Olivenolie
/ml
125.0 ml
0%
Løg, finthakket
/g
150.0 g
0%
Hvidløg revet
/g
20.0 g
0%
Koriander frø
/g
5.0 g
0%
Fennikel, frø
/g
5.0 g
0%
rødvin
/ml
375.0 ml
0%
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
1500.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/l
1.0 l
0%
Knorr Kalvebouillon, pasta 1 kg / 67 L
/g
60.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rosmarin
/g
10.0 g
0%
900 G Pasta, Pappadelle
/
0.0
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
100.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Italiensk kalveragout med pasta
-
Kalvebov eller kalvebryst 1800.0 g
-
salt 5.0 g
-
Peber 2.0 g
-
Hvedemel 50.0 g
-
Olivenolie 125.0 ml
-
Løg, finthakket 150.0 g
-
Hvidløg revet 20.0 g
-
Koriander frø 5.0 g
-
Fennikel, frø 5.0 g
-
rødvin 375.0 ml
-
Vand 1.0 l
-
Rosmarin 10.0 g
-
900 G Pasta, Pappadelle
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
Tilberedning
-
Italiensk kalveragout med pasta
- Krydr kødet let med salt og peber, og vend det derefter i mel. Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve på alle sider. Deglaser med lidt vand, og stil det til side.
- Steg løg og hvidløg møre, uden at de tager farve, tilsæt fennikel og koriander, og steg endnu et par minutter.
- Tilsæt vin, og kog ned til en tredjedel.
- Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød + afkog, vand, rosmarin og Knorr Kalvebouillon. Dæk gryden delvist til, og lad kødet simre ved lav varme, indtil det er helt mørt og falder fra hinanden, i ca. 2 timer og gerne længere.
- Træk kødet fra hinanden (ligesom pulled pork), og reducer saucen, hvis det er nødvendigt.
- Kog pastaen al dente, og server med ragout og friskrevet parmesan.