Menu

Ingredienser

+

Italiensk kalveragout med pasta

Tilberedning

  1. Italiensk kalveragout med pasta

    • Krydr kødet let med salt og peber, og vend det derefter i mel. Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve på alle sider. Deglaser med lidt vand, og stil det til side.

     

    • Steg løg og hvidløg møre, uden at de tager farve, tilsæt fennikel og koriander, og steg endnu et par minutter. 
    • Tilsæt vin, og kog ned til en tredjedel. 
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød + afkog, vand, rosmarin og Knorr Kalvebouillon. Dæk gryden delvist til, og lad kødet simre ved lav varme, indtil det er helt mørt og falder fra hinanden, i ca. 2 timer og gerne længere.
    • Træk kødet fra hinanden (ligesom pulled pork), og reducer saucen, hvis det er nødvendigt.
    • Kog pastaen al dente, og server med ragout og friskrevet parmesan.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu