Italiensk kalveragout med pasta
Saftigt, langtidskogt kalvekød, som bliver en lækker og lidt mere luksuriøs pastasauce end en almindelig bolognese lavet af hakket kød.

Ingredienser
Italiensk kalveragout med pasta
-
Kalvebov eller kalvebryst 1800.0 g
-
salt 5.0 g
-
Peber 2.0 g
-
Hvedemel 50.0 g
-
Olivenolie 125.0 ml
-
Løg, finthakket 150.0 g
-
Hvidløg revet 20.0 g
-
Koriander frø 5.0 g
-
Fennikel, frø 5.0 g
-
rødvin 375.0 ml
-
Vand 1.0 l
-
Rosmarin 10.0 g
-
900 G Pasta, Pappadelle
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
Tilberedning
-
Italiensk kalveragout med pasta
- Krydr kødet let med salt og peber, og vend det derefter i mel. Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve på alle sider. Deglaser med lidt vand, og stil det til side.
- Steg løg og hvidløg møre, uden at de tager farve, tilsæt fennikel og koriander, og steg endnu et par minutter.
- Tilsæt vin, og kog ned til en tredjedel.
- Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød + afkog, vand, rosmarin og Knorr Kalvebouillon. Dæk gryden delvist til, og lad kødet simre ved lav varme, indtil det er helt mørt og falder fra hinanden, i ca. 2 timer og gerne længere.
- Træk kødet fra hinanden (ligesom pulled pork), og reducer saucen, hvis det er nødvendigt.
- Kog pastaen al dente, og server med ragout og friskrevet parmesan.