+

Jerk kyllingen

Risene og serveringen

  1. Jerk kyllingen

    Bland Knorr Hønsebouillon med jerk-krydderi, snit kyllingen, og gnid blandingen omhyggeligt ind. Lad kødet trække i mindst en time før tilberedning.

    Brun kyllingen i ovnen ved 225 grader i 5 minutter, og sænk derefter temperaturen til 175 grader og steg kyllingen, til den er færdig.

  2. Risene og serveringen

    Skyl risene i mindre portioner, og sæt ovnen på 175 grader.

    Sauter løgene i Milda Flydende Stege i 5 minutter, tilsæt cajun-krydderi, timian, laurbærblade, ris og bønner, og steg i endnu et minuts tid.

    Hæld risene over i en GN-bakke.

    Bring vand, kokosmælk og Knorr Umami i kog sammen med peber, og hæld væsken over risene.

    Bages i kombiovn ved 175 grader i 30-35 minutter, indtil kyllingen er klar.

+