Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Jerk kyllingen

Risene og serveringen

Tilberedning

  1. Jerk kyllingen

    Bland Knorr Hønsebouillon med jerk-krydderi, snit kyllingen, og gnid blandingen omhyggeligt ind. Lad kødet trække i mindst en time før tilberedning.

    Brun kyllingen i ovnen ved 225 grader i 5 minutter, og sænk derefter temperaturen til 175 grader og steg kyllingen, til den er færdig.

  2. Risene og serveringen

    Skyl risene i mindre portioner, og sæt ovnen på 175 grader.

    Sauter løgene i olie i 5 minutter, tilsæt cajun-krydderi, timian, laurbærblade, ris og bønner, og steg i endnu et minuts tid.

    Hæld risene over i en GN-bakke.

    Bring vand, kokosmælk og Knorr Umami i kog sammen med peber, og hæld væsken over risene.

    Bages i kombiovn ved 175 grader i 30-35 minutter, indtil kyllingen er klar.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu