Kalvegryde med rosmarin og citron
Den ultimative sammenkogte ret med en dejlig fyldig smag – en kalvegryde, der smager endnu bedre dagen efter, og som når nye højder, når den toppes med citronskal og persille.

Ingredienser
Kalvegryde med rosmarin og citron
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2553.12
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kalvegryde
Kalvebov eller kalvebryst
/kg
2.0 kg
0%
Olivenolie
/ml
20.0 ml
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Bladselleri (blegselleri)
/g
200.0 g
0%
Løg, finthakket
/g
300.0 g
0%
Gulerod
/g
300.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
20.0 g
0%
Olivenolie
/ml
10.0 ml
0%
Hvidvin
/l
1.0 l
0%
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
400.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Kalvebouillon, granulat 1,2 kg / 80 l
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rosmarin
/g
10.0 g
0%
Gremolata
Persille, hakket
/g
10.0 g
0%
Citronskal rå
/g
10.0 g
0%
Ved servering
Knorr Kartoffelmos flager 4 kg
/g
300.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Vand
/l
17.0 l
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kalvegryde
-
Kalvebov eller kalvebryst 2.0 kg
-
Olivenolie 20.0 ml
-
Salt Og Peber
-
Bladselleri (blegselleri) 200.0 g
-
Løg, finthakket 300.0 g
-
Gulerod 300.0 g
-
Hvidløg, hakket 20.0 g
-
Olivenolie 10.0 ml
-
Hvidvin 1.0 l
-
Rosmarin 10.0 g
Gremolata
-
Persille, hakket 10.0 g
-
Citronskal rå 10.0 g
Ved servering
-
Vand 17.0 l
Tilberedning
-
Kalvegryde
- Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve, og krydr med salt og peber.
- Deglaser stegepanden med vand, og gem det!
- Sauter selleri, gulerødder, løg og hvidløg ved middel varme, indtil de er lidt møre og har fået lidt farve.
- Tilsæt hvidvinen, og kog ind, indtil vinen næsten er væk.
- Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød, stegesky fra panden, Knorr Kalvebouillon og rosmarin. Hvis væsken ikke dækker kødet, skal du tilsætte mere vand.
- Kog op, og lad det derefter simre, indtil kødet er helt mørt. Smag eventuelt til med salt og peber.
-
Gremolata
- Bland friskhakket persille og citronskal.
-
Ved servering
- Bland kartoffelmos efter anvisning på pakken (du skal bruge cirka 2 kg til 10 personer).
- Servér gryderetten med gremolata og kartoffelmos.