Menu

Ingredienser

+

Kalvegryde

Gremolata

  • Persille, hakket 10.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g

Ved servering


Den ultimative sammenkogte ret med en dejlig fyldig smag – en kalvegryde, der smager endnu bedre dagen efter, og som når nye højder, når den toppes med citronskal og persille. 

...

Tilberedning

  1. Kalvegryde

    • Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve, og krydr med salt og peber. 
    • Deglaser stegepanden med vand, og gem det!
     
    • Sauter selleri, gulerødder, løg og hvidløg ved middel varme, indtil de er lidt møre og har fået lidt farve. 
    • Tilsæt hvidvinen, og kog ind, indtil vinen næsten er væk. 
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød, stegesky fra panden, Knorr Kalvebouillon og rosmarin. Hvis væsken ikke dækker kødet, skal du tilsætte mere vand. 
    • Kog op, og lad det derefter simre, indtil kødet er helt mørt. Smag eventuelt til med salt og peber.
  2. Gremolata

    • Bland friskhakket persille og citronskal.
  3. Ved servering

    • Bland kartoffelmos efter anvisning på pakken (du skal bruge cirka 2 kg til 10 personer).
    • Servér gryderetten med gremolata og kartoffelmos.  
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu