Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kalvegryde

Gremolata

  • Persille, hakket 10.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g

Ved servering

Tilberedning

  1. Kalvegryde

    • Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve, og krydr med salt og peber. 
    • Deglaser stegepanden med vand, og gem det!

     

    • Sauter selleri, gulerødder, løg og hvidløg ved middel varme, indtil de er lidt møre og har fået lidt farve. 
    • Tilsæt hvidvinen, og kog ind, indtil vinen næsten er væk. 
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød, stegesky fra panden, Knorr Kalvebouillon og rosmarin. Hvis væsken ikke dækker kødet, skal du tilsætte mere vand. 
    • Kog op, og lad det derefter simre, indtil kødet er helt mørt. Smag eventuelt til med salt og peber.

  2. Gremolata

    • Bland friskhakket persille og citronskal.
  3. Ved servering

    • Bland kartoffelmos efter anvisning på pakken (du skal bruge cirka 2 kg til 10 personer).
    • Servér gryderetten med gremolata og kartoffelmos.  
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu