Karamelliseret løgchutney
Det perfekte tilbehør til ost. Karamelliseret løgchutney smager også godt sammen med grillet kød og gryderetter.

Ingredienser
Karamelliseret løgchutney
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Løgchutney
rapsolie
/ml
20.0 ml
0%
Løg i skiver
/g
1500.0 g
0%
Muscovada sukkerMørk
/g
300.0 g
0%
salt
/g
2.0 g
0%
Maille Rødvinseddike 6x500ml
/ml
200.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Maille Sherryeddike 6x500ml
/ml
100.0 ml
0%
Hvidløg, hakket
/g
10.0 g
0%
sennepsfrø
/g
5.0 g
0%
1/2 Tsk. Paprika
/
0.0
0%
Chili, knivspids
/g
1.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Løgchutney
-
rapsolie 20.0 ml
-
Løg i skiver 1500.0 g
-
Muscovada sukkerMørk 300.0 g
-
salt 2.0 g
-
Maille Sherryeddike 6x500ml 100.0 ml
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
sennepsfrø 5.0 g
-
1/2 Tsk. Paprika
-
Chili, knivspids 1.0 g
Tilberedning
-
Løgchutney
- Sauter løgene i rapsolie ved lav til moderat varme i 25-30 minutter, og omrør med jævne mellemrum. Løgene skal være bløde, men ikke brune!
- Rør tre spiseskefulde sukker i, skru lidt op for varmen, og sauter i yderligere 7-10 minutter. Omrør regelmæssigt, indtil løgene begynder at tage farve.
- Skru ned for temperaturen, og tilsæt det resterende sukker og de øvrige ingredienser.
- Lad chutneyen simre langsomt i 30-40 minutter, eller indtil den er reduceret og fortykket og har fået en mørk og karamelliseret farve. Omrør med jævne mellemrum, så chutneyen ikke brænder på.
- Opbevar chutneyen mørkt i steriliserede krukker.