Kartoffel gratin med confiteret and
Dette er en af de "tunge" retter fra Sydtyskland, hvor man kombinerer kartofler og and. Retten passer godt til alle de kolde øl, der er tradition for at drikke til den berømte Oktoberfest.

Ingredienser
Kartoffel gratin med confiteret and
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€15.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Mosen
Vand, koldt
/ml
800.0 ml
0%
Æggeblomme, past.
/ml
100.0 ml
0%
Margarine, flydende
/ml
50.0 ml
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
200.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Fyldet
Skalotteløg, hakket
/g
50.0 g
0%
Confiteret andelår-bryst
/g
500.0 g
0%
Ost, 45+, revet
/g
150.0 g
0%
Rasp
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Mosen
-
Vand, koldt 800.0 ml
-
Æggeblomme, past. 100.0 ml
-
Margarine, flydende 50.0 ml
Fyldet
-
Skalotteløg, hakket 50.0 g
-
Confiteret andelår-bryst 500.0 g
-
Ost, 45+, revet 150.0 g
-
Rasp
Tilberedning
-
Mosen
- Bland vand, æggeblomme, fedtstof og umami sammen.
- Tilsæt kartoffelmos granulaten under piskning til den er rørt ud.
-
Fyldet
- Tilsæt løg, and, ost og friskkværnet peber.
- Kom massen i et smurt fad og drys med rasp (og evt. lidt af osten)
-
Tilberedning
- Bag og gratiner den i ovnen til den er gennemvarm og gylden på toppen.
-
Servering
- Server meget gerne med en cremet pebersauce og grøntsager efter eget valg.