Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Mosen

  • Vand, koldt 800.0 ml
  • Æggeblomme, past. 100.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Knorr Umami 1 kg 15.0 g
  • Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg 200.0 g

Fyldet

  • Skalotteløg, hakket 50.0 g
  • Confiteret andelår-bryst 500.0 g
  • Ost, 45+, revet 150.0 g
  • Rasp
  1. Mosen

    • Bland vand, æggeblomme, fedtstof og umami sammen.
    • Tilsæt kartoffelmos granulaten under piskning til den er rørt ud.
  2. Fyldet

    • Tilsæt løg, and, ost og friskkværnet peber.
    • Kom massen i et smurt fad og drys med rasp (og evt. lidt af osten)
  3. Tilberedning

    • Bag og gratiner den i ovnen til den er gennemvarm og gylden på toppen.
  4. Servering

    • Server meget gerne med en cremet pebersauce og grøntsager efter eget valg.