Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Mosen

Fyldet

  • Skalotteløg, hakket 50.0 g
  • Confiteret andelår-bryst 500.0 g
  • Ost, 45+, revet 150.0 g
  • Rasp

Tilberedning

  1. Mosen

    • Bland vand, æggeblomme, fedtstof og umami sammen.
    • Tilsæt kartoffelmos granulaten under piskning til den er rørt ud.
  2. Fyldet

    • Tilsæt løg, and, ost og friskkværnet peber.
    • Kom massen i et smurt fad og drys med rasp (og evt. lidt af osten)
  3. Tilberedning

    • Bag og gratiner den i ovnen til den er gennemvarm og gylden på toppen.
  4. Servering

    • Server meget gerne med en cremet pebersauce og grøntsager efter eget valg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu