Menu

Ingredienser

+

Kartofler mm

  • Kartofler, kogte, tern 500.0 g
  • Frilands gulerødder 400.0 g
  • Rapsolie 50.0 g
  • Kanelstænger 3.0 stk.
  • Gurkemeje 3.0 g
  • Spidskommen, stødt 10.0 g

Det våde

Linserne og anretning

  • Linser, grønne, kogte 250.0 g

Tilberedning

  1. Kartofler mm

    • Rist forsigtigt kartofler og gulerødder i fedtstoffet sammen med kanel, spidskommen og gurkemeje.

  2. Det våde

    • Tilsæt fløde, karrypure og grøntsagsfond og varm igennem.

  3. Linserne og anretning

    • Vend til sidst linserne i og smag til med salt og peber (sød evt. retten med en anelse flydende honning)Server gerne med friskhakket persille eller koriander
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu