Kartofler og linser
Dette er en almindelig ret fra det nordlige Indien, der kombinerer en masse af de fantastiske krydderier, som kan findes i den del af verden. Retten serveres enten som vegansk hovedret eller som tilbehør til fisk og kød, mens man fejrer alle de fantastiske farver og aromaer fra Indien.

Ingredienser
Kartofler og linser
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€90.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kartofler mm
Kartofler, kogte, tern
/g
500.0 g
0%
Frilands gulerødder
/g
400.0 g
0%
Rapsolie
/g
50.0 g
0%
Kanelstænger
/stk.
3.0 stk.
0%
Gurkemeje
/g
3.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
10.0 g
0%
Det våde
Fløde eller flødealternativ
/ml
300.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Linserne og anretning
Linser, grønne, kogte
/g
250.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kartofler mm
-
Kartofler, kogte, tern 500.0 g
-
Frilands gulerødder 400.0 g
-
Rapsolie 50.0 g
-
Kanelstænger 3.0 stk.
-
Gurkemeje 3.0 g
-
Spidskommen, stødt 10.0 g
Det våde
-
Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
Linserne og anretning
-
Linser, grønne, kogte 250.0 g
Tilberedning
-
Kartofler mm
-
Rist forsigtigt kartofler og gulerødder i fedtstoffet sammen med kanel, spidskommen og gurkemeje.
-
-
Det våde
-
Tilsæt fløde, karrypure og grøntsagsfond og varm igennem.
-
-
Linserne og anretning
- Vend til sidst linserne i og smag til med salt og peber (sød evt. retten med en anelse flydende honning)Server gerne med friskhakket persille eller koriander