Menu

Ingredienser

+

Kartofler mm

  • Kartofler, kogte, tern 500.0 g
  • Frilands gulerødder 400.0 g
  • Rapsolie 50.0 g
  • Kanelstænger 3.0 stk.
  • Gurkemeje 3.0 g
  • Spidskommen, stødt 10.0 g

Det våde

Linserne og anretning

  • Linser, grønne, kogte 250.0 g

Dette er en almindelig ret fra det nordlige Indien, der kombinerer en masse af de fantastiske krydderier, som kan findes i den del af verden. Retten serveres enten som vegansk hovedret eller som tilbehør til fisk og kød, mens man fejrer alle de fantastiske farver og aromaer fra Indien.

...

Tilberedning

  1. Kartofler mm

    • Rist forsigtigt kartofler og gulerødder i fedtstoffet sammen med kanel, spidskommen og gurkemeje.
  2. Det våde

    • Tilsæt fløde, karrypure og grøntsagsfond og varm igennem.
  3. Linserne og anretning

    • Vend til sidst linserne i og smag til med salt og peber (sød evt. retten med en anelse flydende honning)Server gerne med friskhakket persille eller koriander
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu