Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Burgeren

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Avocado, kød 500.0 g
  • kartofler, søde 200.0 g
  • Bønner, røde, kidney 400.0 g
  • Ris røde 600.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 30.0 g
  • Biryani krydderi 12.0 g
  • Rasp
  1. Burgeren

    Blend de søde kartofler,de kogte kidneybønnerne og de kogte risene i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.

    Vend røget chilipuré, biryani krydderiblanding og Snowflake i.

    Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.

    Paneres i rasp og steges i flydende margarine.

    Fyld burgerbollerne med en bøf og avocado i skiver.