Kenyansk vegetarburger
Kenyansk inspireret vegetarburger lavet af kidneybønner, røde ris og bagte søde kartofler. En burger, som er så saftig, at den ikke behøver burgerdressing.

Ingredienser
Kenyansk vegetarburger
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Burgeren


Ingredient name
Burgeren
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
-
Avocado, kød 500.0 g
-
kartofler, søde 200.0 g
-
Bønner, røde, kidney 400.0 g
-
Ris røde 600.0 g
-
Biryani krydderi 12.0 g
-
Rasp
Tilberedning
-
Burgeren
Blend de søde kartofler,de kogte kidneybønnerne og de kogte risene i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.
Vend røget chilipuré, biryani krydderiblanding og Snowflake i.
Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.
Paneres i rasp og steges i flydende margarine.
Fyld burgerbollerne med en bøf og avocado i skiver.