Kicking cabbage saute
Denne ret spises hele året rundt men den har dog en højtid og et sagn bundet til sig. Det siges at hvis man spiser retten på nytårsdag vil man få lykke i det kommende år.

Ingredienser
Kicking cabbage saute
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Kicking cabbage saute


Ingredient name
Kicking cabbage saute
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Bacon, små tern 250.0 g
-
Løg i tern 200.0 g
-
Grønkål frisk- grovhakket 1000.0 g
-
Vand 750.0 ml
-
Salt 3.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
-
Chiliflager, tørret 1.0 g
Tilberedning
-
Kicking cabbage saute
-
Varm olie i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj bacontern, og steg dem indtil de er sprøde. Kom løgene på og steg dem møre i cirka 5 minutter. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og steg yderligere i 1 minut. Tilføj grønkålen og sauter den sammen med.
-
Varm vandet op i en gryde og tilsæt Knorr Hønsebouillon. Hæld bouillonen over kålblandingen og smag til med salt, peber og chiliflager. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 30 minutter eller indtil kålen er mør.
-