Kicking cabbage saute
Denne ret spises hele året rundt men den har dog en højtid og et sagn bundet til sig. Det siges at hvis man spiser retten på nytårsdag vil man få lykke i det kommende år.

Ingredienser
Kicking cabbage saute
-
Bacon, små tern 250 g
-
Løg i tern 200 g
-
Grønkål frisk- grovhakket 1000 g
-
Vand 750 ml
-
Salt 3 g
-
Peber, frisk kværnet 1 g
-
Chiliflager, tørret 1 g
Tilberedning
-
Kicking cabbage saute
-
Varm Milda Flydende Stege 100% i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj bacontern, og steg dem indtil de er sprøde. Kom løgene på og steg dem møre i cirka 5 minutter. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og steg yderligere i 1 minut. Tilføj grønkålen og sauter den sammen med.
-
Varm vandet op i en gryde og tilsæt Knorr Hønsebouillon. Hæld bouillonen over kålblandingen og smag til med salt, peber og chiliflager. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 30 minutter eller indtil kålen er mør.
-