Ingredienser
Kicking cabbage saute
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Bacon, små tern 250.0 g
-
Løg i tern 200.0 g
-
Grønkål frisk- grovhakket 1000.0 g
-
Vand 750.0 ml
-
Salt 3.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
-
Chiliflager, tørret 1.0 g
Tilberedning
-
Kicking cabbage saute
-
Varm olie i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj bacontern, og steg dem indtil de er sprøde. Kom løgene på og steg dem møre i cirka 5 minutter. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og steg yderligere i 1 minut. Tilføj grønkålen og sauter den sammen med.
-
Varm vandet op i en gryde og tilsæt Knorr Hønsebouillon. Hæld bouillonen over kålblandingen og smag til med salt, peber og chiliflager. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 30 minutter eller indtil kålen er mør.
-