Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kicking cabbage saute

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Bacon, små tern 250.0 g
  • Løg i tern 200.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 20.0 g
  • Grønkål frisk- grovhakket 1000.0 g
  • Vand 750.0 ml
  • Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L 25.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Peber, frisk kværnet 1.0 g
  • Chiliflager, tørret 1.0 g
  1. Kicking cabbage saute

    • Varm Milda Flydende Stege 100% i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj bacontern, og steg dem indtil de er sprøde. Kom løgene på og steg dem møre i cirka 5 minutter. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og steg yderligere i 1 minut. Tilføj grønkålen og sauter den sammen med.

    • Varm vandet op i en gryde og tilsæt Knorr Hønsebouillon. Hæld bouillonen over kålblandingen og smag til med salt, peber og chiliflager. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 30 minutter eller indtil kålen er mør.