Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Blomkål, buketter 1000.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Kikærtemel 300.0 g
  • Vand 450.0 ml
  • Løg, finthakket 50.0 g
  • Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg 300.0 g
  • Trøffelolie 10.0 g
  • Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l 100.0 ml
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Trøffel sort eller hvid 20.0 g
  1. Metodik

    • Kog blomkålsbuketterne i saltet vand i 1 minut. Lad dem afkøle på papir.
    • Rør kikærtemel, vand, løg og persille sammen. Dyp blomkålen i frituredejen, og friter den gyldenbrun ved omkring 160 °C.
    • Rør HELLMANN’S Vegan sammen med trøffelolie og hakket trøffel, og servér!