Klar fiskebouillon med torsk og risnudler
Et traditionelt cambodjansk måltid består af mange forskellige retter, som man hver især tager lidt af. Maden er mildt krydret, men har meget smag. Dette er en hverdagsbouillonfra khmerfolket – frisk og dejlig med masser af smag.

Ingredienser
Klar fiskebouillon med torsk og risnudler
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Bouillonen og torsken


Fyldet
Fyldet og serveringen
Ingredient name
Bouillonen og torsken
-
Vand 2500.0 ml
-
Citrongræs, fint snittet 50.0 g
-
Sukker 15.0 g
-
Torskefilet 750.0 g
Fyldet
-
Gulerod, strimler 150.0 g
-
Nudler ris 400.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 5.0 g
-
Tomat, Cherry 300.0 g
-
Skalotteløg 75.0 g
Fyldet og serveringen
-
Bønnespirer 300.0 g
-
salatløg 60.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 40.0 g
-
løg ristede 35.0 g
Tilberedning
-
Bouillonen og torsken
- Hæld vand og Knorr Fiskefond i en gryde. Knus enderne af citrongræsset, og tilsæt det. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og sukker, og bring blandingen i kog. Skru ned til middelvarme, og lad retten simre i 3-4 minutter.
- Si bouillonen over i en ren gryde. Bring den i kog, og læg fisken i. Skru ned til middelvarme, og lad fisken simre i 3-4 minutter. Tag fisken op, og sæt den til side.
-
Fyldet
- Kom gulerødder, de forkogte nudler, chili, tomater og skalotteløg strimlernei. Bring bouillonen i kog, skru ned til middelvarme, og lad grøntsagerne simre i 2-3 minutter, til de er gennemvarme.
-
Fyldet og serveringen
- Anret fisk og bønnespirer i serveringsskåle. Hæld den varme bouillon over, og pynt med koriander, ristede løg og salatløg.