Ingredienser
Bouillonen og torsken
-
Vand 2500.0 ml
-
Knorr Flydende Fiskebouillon, koncentreret 1 L 75.0 ml
-
Citrongræs, fint snittet 50.0 g
-
Sukker 15.0 g
-
Torskefilet 750.0 g
Fyldet
-
Gulerod, strimler 150.0 g
-
Nudler ris 400.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 5.0 g
-
Tomat, Cherry 300.0 g
-
Skalotteløg 75.0 g
Fyldet og serveringen
-
Bønnespirer 300.0 g
-
salatløg 60.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 40.0 g
-
løg ristede 35.0 g
Tilberedning
-
Bouillonen og torsken
- Hæld vand og Knorr Fiskefond i en gryde. Knus enderne af citrongræsset, og tilsæt det. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og sukker, og bring blandingen i kog. Skru ned til middelvarme, og lad retten simre i 3-4 minutter.
- Si bouillonen over i en ren gryde. Bring den i kog, og læg fisken i. Skru ned til middelvarme, og lad fisken simre i 3-4 minutter. Tag fisken op, og sæt den til side.
-
Fyldet
- Kom gulerødder, de forkogte nudler, chili, tomater og skalotteløg strimlernei. Bring bouillonen i kog, skru ned til middelvarme, og lad grøntsagerne simre i 2-3 minutter, til de er gennemvarme.
-
Fyldet og serveringen
- Anret fisk og bønnespirer i serveringsskåle. Hæld den varme bouillon over, og pynt med koriander, ristede løg og salatløg.