+

Bouillonen og torsken

Fyldet

  • Gulerod, strimler 150 g
  • Nudler ris 400 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 5 g
  • Tomat, Cherry 300 g
  • Skalotteløg 75 g

Fyldet og serveringen

  • Bønnespirer 300 g
  • salatløg 60 g
  • Koriander, frisk, hakket 40 g
  • løg ristede 35 g
  1. Bouillonen og torsken

    • Hæld vand og Knorr Fiskefond i en gryde. Knus enderne af citrongræsset, og tilsæt det. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og sukker, og bring blandingen i kog. Skru ned til middelvarme, og lad retten simre i 3-4 minutter.
    • Si bouillonen over i en ren gryde. Bring den i kog, og læg fisken i. Skru ned til middelvarme, og lad fisken simre i 3-4 minutter. Tag fisken op, og sæt den til side.
  2. Fyldet

    • Kom gulerødder, de forkogte nudler, chili, tomater og skalotteløg strimlernei. Bring bouillonen i kog, skru ned til middelvarme, og lad grøntsagerne simre i 2-3 minutter, til de er gennemvarme.
  3. Fyldet og serveringen

    • Anret fisk og bønnespirer i serveringsskåle. Hæld den varme bouillon over, og pynt med koriander, ristede løg og salatløg.
+