Koreansk ramen
.

Ingredienser
Koreansk ramen
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 5 g
-
Solsikkeolie 25 ml
-
Chilipasta koriansk go chu jang 75 g
-
Løg, finthakket 200 g
-
Vand 2500 ml
-
Nudler ramen 800 g
-
svampe shitake 250 g
-
Kinakål 250 g
-
salatløg 50 g
-
løg ristede 30 g
-
Koriander, frisk, hakket 20 g
-
sesam ristet 30 g
Tilberedning
-
Koreansk ramen
- Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
- Sauter Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, chilipasta og løg i Milda Flydende Stege 80% i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand og Knorr Kyllingfond på, og bring i kog.
- Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, kimchi, bønnespirer, kinakål, salatløg og de halve æg i serveringsskåle.
-
Servering
- Hæld den varme bouillon over nudlerne og grøntsagerne i skålene. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.