Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Koreansk ramen

  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 5.0 g
  • Solsikkeolie 25.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 50.0 g
  • Chilipasta koriansk go chu jang 75.0 g
  • Løg, finthakket 200.0 g
  • Vand 2500.0 ml
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 50.0 ml
  • Nudler ramen 800.0 g
  • svampe shitake 250.0 g
  • Kinakål 250.0 g
  • salatløg 50.0 g
  • løg ristede 30.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 20.0 g
  • sesam ristet 30.0 g
  1. Koreansk ramen

    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
    • Sauter Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, chilipasta og løg i Milda Flydende Stege 80% i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand og Knorr Kyllingfond på, og bring i kog.
    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, kimchi, bønnespirer, kinakål, salatløg og de halve æg i serveringsskåle.
  2. Servering

    • Hæld den varme bouillon over nudlerne og grøntsagerne i skålene. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.