1. Koreansk ramen

    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
    • Sauter Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, chilipasta og løg i Milda Flydende Stege 80% i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand og Knorr Kyllingfond på, og bring i kog.
    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, kimchi, bønnespirer, kinakål, salatløg og de halve æg i serveringsskåle.
  2. Servering

    • Hæld den varme bouillon over nudlerne og grøntsagerne i skålene. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.
+