Kylling Biryani
Dette er en af de mest klassiske indiske retter. Den stammer oprindeligt fra mellemøsten, but bliver spist over hele Indien. Den indeholder alle de velkendte smage, du kan forestille dig fra Indien, hvis du lukker øjnene og spiser den.

Ingredienser
Kylling Biryani
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Kyllingen



Risene
Ingredient name
Kyllingen
-
Kyllingbryst i tern 1500.0 g
-
Vand 1000.0 ml
-
Rapsolie 200.0 ml
-
Kardemomme 10.0 g
-
Kanelstænger 3.0 stk.
-
Nelliker hele 10.0 stk.
-
Spidskommen, stødt 15.0 g
-
Pronto tomatino 400.0 ml
-
tomat tern 300.0 g
-
Løg i tern 400.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 40.0 g
-
Gurkemeje 5.0 g
Risene
-
Ris, langkornet 300.0 g
Tilberedning
-
Kyllingen
-
Svits kylling og løg af i det flydende fedtstof sammen med kardemomme, kanel, nelliker og spidskommen.
Tilsæt vand og alle de øvrige ingredienser og kog op. Smag til med salt og peber
-
-
Risene
-
Tilsæt risen under omrøring (juster evt. mængden op eller ned).
Sæt hele retten i ovnen under tætsluttet låg og bag indtil risen er mør.
-
-
Finalen
-
Garner med yoghurt naturel og friskhakket koriander.
-