Ingredienser
Kyllingen
-
Kyllingbryst i tern 1500.0 g
-
Vand 1000.0 ml
-
Kardemomme 10.0 g
-
Kanelstænger 3.0 stk.
-
Nelliker hele 10.0 stk.
-
Spidskommen, stødt 15.0 g
-
Pronto tomatino 400.0 ml
-
tomat tern 300.0 g
-
Løg i tern 400.0 g
-
Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 75.0 ml
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 40.0 g
-
Gurkemeje 5.0 g
Risene
-
Ris, langkornet 300.0 g
Tilberedning
-
Kyllingen
-
Svits kylling og løg af i det flydende fedtstof sammen med kardemomme, kanel, nelliker og spidskommen.
Tilsæt vand og alle de øvrige ingredienser og kog op. Smag til med salt og peber
-
-
Risene
-
Tilsæt risen under omrøring (juster evt. mængden op eller ned).
Sæt hele retten i ovnen under tætsluttet låg og bag indtil risen er mør.
-
-
Finalen
-
Garner med yoghurt naturel og friskhakket koriander.
-