Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kylling

Grøntsager

  • spidskål, strimlet 300.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 125.0 g
  • radiser i skiver 300.0 g
  • Hvidvinseddike 10.0 ml
  • Salt og peber

Misodressing

Til servering

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  1. Kylling

    • Del kyllingebrysterne og bank dem ud til de er ca. 5 mm tykke.

    • Bland Maizena, cayennepeber, hvidløgspulver, Knorr Hønsebouillon og salt. 

    • Pisk æggene sammen, og vend kyllingen i majsstivelse, æg og til sidst panko. 

    • Frituresteg kyllingebrysterne.

  2. Grøntsager

    • Bland grøntsagerne, og smag til med hvidvinseddike, salt og peber. Lad det trække.

  3. Misodressing

    • Bland HELLMANN’S Mayonnaise med miso, soja, hvidvinseddike, sukker og sesamfrø.

  4. Til servering

    • Varm burgerbollerne.

    • Vend grøntsagerne sammen med 2-3 spsk. misomayo.

    • Skær om nødvendigt kyllingen over, og servér med misomayo, grøntsager og ekstra sesamfrø i en ristet burgerbolle.