Kylling Katsu-burger
Japansk-inspireret friturestegt kylling i ristet burgerbolle med syrlig misomayo, kål, radiser og forårsløg.

Ingredienser
Kylling Katsu-burger
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Kylling


Grøntsager
Misodressing


Til servering
Ingredient name
Kylling
-
Kyllingebryst, u. skind 1000.0 g
-
Cayennepeber 10.0 g
-
Hvidløgspulver 5.0 g
-
salt 5.0 g
-
æg 2.0 stk.
-
Panko rasp 250.0 g
-
Olie Til Friturestegning
Grøntsager
-
spidskål, strimlet 300.0 g
-
Løg, forårsløg, skåret på skrå 125.0 g
-
radiser i skiver 300.0 g
-
Hvidvinseddike 10.0 ml
-
Salt Og Peber
Misodressing
-
60 G Misopasta, Hvid
-
Japansk soja 10.0 g
-
Sukker 10.0 g
-
Sesamfrø, Ristet
Til servering
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
Tilberedning
-
Kylling
- Del kyllingebrysterne og bank dem ud til de er ca. 5 mm tykke.
Bland Maizena, cayennepeber, hvidløgspulver, Knorr Hønsebouillon og salt.
Pisk æggene sammen, og vend kyllingen i majsstivelse, æg og til sidst panko.
Frituresteg kyllingebrysterne.
- Del kyllingebrysterne og bank dem ud til de er ca. 5 mm tykke.
-
Grøntsager
Bland grøntsagerne, og smag til med Maille Hvidvinseddike, salt og peber. Lad det trække.
-
Misodressing
Bland HELLMANN’S Mayonnaise med miso, soja, hvidvinseddike, sukker og sesamfrø.
-
Til servering
Varm burgerbollerne.
Vend grøntsagerne sammen med 2-3 spsk. misomayo.
Skær om nødvendigt kyllingen over, og servér med misomayo, grøntsager og ekstra sesamfrø i en ristet burgerbolle.