Ingredienser
Tærten
-
Løg i skiver 500.0 g
-
Øl, mørk 100.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Butterdej 320.0 g
Ostecreme
Tilberedning
-
Tærten
- Kom Milda 100% i en stegepande, der kan gå i ovnen.
- Læg de tykke løgskiver i lag i panden og steg dem gyldne på den ene side.
- Kom karamelsaucen på og lad den glasere løgene.
- Tilsæt øllet og lad det koge ind i karamellen.
- Fordel Roast Umami og drys med Knorr grøntsagsgranulat og den hakkede timian.
- Læg butterdejen på som låg og pak den forsigtigt rundt om løgene så du ikke ødelægger det pæne mønster.
- Tærten bages i ca 20 min på 180 grader eller til butterdejen er gylden og sprød.
- Lad tærten stå i 5 min og lad den sætte sig.
-
Ostecreme
- Creme Bonjour røres med krydderipastaen og serveres til tærten.
-
Tærten vendes ud på fad og serveres lun med ostecremen.