Løg og øl-tærte
Denne tærte kan det hele, den er skøn som hovedret med smager også perfekt som tilbehør.

Ingredienser
Løg og øl-tærte
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€12.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Tærten
Rapsolie
/ml
20.0 ml
0%
Løg i skiver
/g
500.0 g
0%
Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
/ml
100.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Øl, mørk
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Timian, frisk, hakket
/g
20.0 g
0%
Butterdej
/g
320.0 g
0%
Ostecreme
Cream Cheese
/g
150.0 g
0%
Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Tærten
-
Rapsolie 20.0 ml
-
Løg i skiver 500.0 g
-
Øl, mørk 100.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Butterdej 320.0 g
Ostecreme
-
Cream Cheese 150.0 g
Tilberedning
-
Tærten
- Kom olie i en stegepande, der kan gå i ovnen.
- Læg de tykke løgskiver i lag i panden og steg dem gyldne på den ene side.
- Kom karamelsaucen på og lad den glasere løgene.
- Tilsæt øllet og lad det koge ind i karamellen.
- Fordel Roast Umami og drys med Knorr grøntsagsgranulat og den hakkede timian.
- Læg butterdejen på som låg og pak den forsigtigt rundt om løgene så du ikke ødelægger det pæne mønster.
- Tærten bages i ca 20 min på 180 grader eller til butterdejen er gylden og sprød.
- Lad tærten stå i 5 min og lad den sætte sig.
-
Ostecreme
- Cream cheese røres med krydderipastaen og serveres til tærten.
-
Tærten vendes ud på fad og serveres lun med ostecremen.