Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Burgeren

  • Linser, røde 300.0 g
  • Kartofler 250.0 g
  • Bønner, sorte 500.0 g
  • Sakay krydderi 80.0 g

Stegning

Anretning

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Mangofrugt 500.0 g
  • Salat, blandet., plukket 250.0 g
  1. Burgeren

    Blend sorte bønner, røde linser og bagte kartofler i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.

    Vend Sakay og Snowflake i.

  2. Bøffen

    Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.
  3. Stegning

    Paneres i græskarkerner og steges i flydende margarine.
  4. Anretning

    Fyld burgerbollerne med salat, mango og en bøf.