+

æg

  • æg 5 stk.

Suppen

Garnering

  • æg
  • Nudler ramen 800 g
  • Champignon, skiver 500 g
  • Svinekotelet 1000 g
  1. æg

    Metodik

    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
  2. Suppen

    • Sautér løgene i Milda Flydende Stege 80% i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand, miso og Knorr Kyllingfond på, og bring det i kog.
  3. Garnering

    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, svinekød og halve æg i serveringsskåle.
  4. Servering

    • Servering: Hæld den varme bouillon over nudlerne, kødet og grønsagerne i skålene. Dryp chili- og hvidløgsolie hen over. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.
+