Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Æg

  • æg 5.0 stk.

Suppen

Garnering

  • æg
  • Nudler ramen 800.0 g
  • Champignon, skiver 500.0 g
  • Svinekotelet 1000.0 g

Tilberedning

  1. Æg

    Metodik

    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
  2. Suppen

    • Sautér løgene i rapsolie i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand, miso og Knorr Kyllingefond på, og bring det i kog.
  3. Garnering

    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, svinekød og halve æg i serveringsskåle.
  4. Servering

    • Servering: Hæld den varme bouillon over nudlerne, kødet og grønsagerne i skålene. Dryp chili- og hvidløgsolie hen over. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu