Menu

Ingredienser

+

Æg

  • æg 5.0 stk.

Suppen

Garnering

  • æg
  • Nudler ramen 800.0 g
  • Champignon, skiver 500.0 g
  • Svinekotelet 1000.0 g

En dejlig ret med svinekoteletter, grønsager og ramennudler i en smagfuld bouillon.

...

Tilberedning

  1. Æg

    Metodik
    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
  2. Suppen

    • Sautér løgene i rapsolie i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand, miso og Knorr Kyllingefond på, og bring det i kog.
  3. Garnering

    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, svinekød og halve æg i serveringsskåle.
  4. Servering

    • Servering: Hæld den varme bouillon over nudlerne, kødet og grønsagerne i skålene. Dryp chili- og hvidløgsolie hen over. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu