Miso-ramen
En dejlig ret med svinekoteletter, grønsager og ramennudler i en smagfuld bouillon.

Ingredienser
Miso-ramen
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€650.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Æg
æg
/stk.
5.0 stk.
0%
Suppen
Vand
/ml
2500.0 ml
0%
Miso
/g
20.0 g
0%
Løg i skiver
/g
200.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rapsolie
/ml
30.0 ml
0%
Garnering
æg
/stk.
0.0 stk.
0%
Nudler ramen
/g
800.0 g
0%
Champignon, skiver
/g
500.0 g
0%
Svinekotelet
/g
1000.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Æg
-
æg 5.0 stk.
Suppen
-
Vand 2500.0 ml
-
Miso 20.0 g
-
Løg i skiver 200.0 g
-
Rapsolie 30.0 ml
Garnering
-
æg
-
Nudler ramen 800.0 g
-
Champignon, skiver 500.0 g
-
Svinekotelet 1000.0 g
Tilberedning
-
Æg
Metodik- Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
-
Suppen
- Sautér løgene i rapsolie i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand, miso og Knorr Kyllingefond på, og bring det i kog.
-
Garnering
- Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, svinekød og halve æg i serveringsskåle.
-
Servering
- Servering: Hæld den varme bouillon over nudlerne, kødet og grønsagerne i skålene. Dryp chili- og hvidløgsolie hen over. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.