Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

æg

  • æg 5.0 stk.

Suppen

  • Vand 2500.0 ml
  • Miso 20.0 g
  • Løg i skiver 200.0 g
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 50.0 ml

Garnering

  • æg
  • Nudler ramen 800.0 g
  • Champignon, skiver 500.0 g
  • Svinekotelet 1000.0 g
  1. æg

    Metodik

    • Bring vandet i kog til æggene. Læg æggene i, når vandet koger, og lad dem koge i nøjagtig 6 minutter og 20 sekunder. Tag dem op med det samme, og skyl dem, så de hurtigt bliver kolde.
  2. Suppen

    • Sautér løgene i Milda Flydende Stege 80% i ca. 2 minutter. Hæld derefter vand, miso og Knorr Kyllingfond på, og bring det i kog.
  3. Garnering

    • Pil æggene, og skær dem over med en skarp kniv. Fordel nudler, svampe, svinekød og halve æg i serveringsskåle.
  4. Servering

    • Servering: Hæld den varme bouillon over nudlerne, kødet og grønsagerne i skålene. Dryp chili- og hvidløgsolie hen over. Pynt med ristede løg, koriander og sesamfrø på toppen.