Ingredienser
Mogueca Baiana
-
Løg i tern 140.0 g
-
Hvidløg, hakket 25.0 g
-
Laurbærblad 3.0 stk.
-
Peberfrugter, blandede 300.0 g
-
Kokosmælk 800.0 ml
-
Vand 300.0 ml
-
Limesaft 40.0 ml
-
Kokosmel 50.0 g
-
Sej, filet, rå 1250.0 g
-
Rejer uden skal 200.0 g
-
blæksprutte rå 100.0 g
-
Forårsløg, rå 100.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 40.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber, frisk kværnet
Tilberedning
-
Mogueca Baiana
- Skær fisken i 3x3 cm stykker.
- Svits de hakkede løg, hvidløg samt halvdelen af peberfrugten i Milda Flyende Stege 100% til de er bløde.
- Tilsæt kokosmælk, Knorr Mad 15%, Knorr Fiskebouillon, laurbær og vand og lad det koge op, hvorefter limesaft og kokosflager tilsættes. Lad saucen saucen simre i 5 min. Jævn evt saucen med Maizena Snowflake.
- Smag grundsaucen til med salt og peber. Kan evt klargøres dagen før.
- Læg fisk og skaldyr i gryden og damp fisken under låg, intil den er færdig.
- Sever gryderetten med frisk koriander, forårsløg som kogt ris med bønner.