Mogueca Baiana - Skaldyrsgryde med kokos og peberfrugt
Denne meget populære gryderet med fisk og skaldyr laves ofte i Bahia og Rio de Janeiro, server den gerne på brasiliansk vis med kogte hvide ris.

Ingredienser
Mogueca Baiana - Skaldyrsgryde med kokos og peberfrugt
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€41102.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Mogueca Baiana
Rapsolie
/ml
80.0 ml
0%
Løg i tern
/g
140.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
25.0 g
0%
Knorr Tomatino, 2 kg
/g
180.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Laurbærblad
/stk.
3.0 stk.
0%
Peberfrugter, blandede
/g
300.0 g
0%
Kokosmælk
/ml
800.0 ml
0%
Madlavningsfløde 15%
/ml
500.0 ml
0%
Vand
/ml
300.0 ml
0%
Knorr Fiskebouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
32.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Limesaft
/ml
40.0 ml
0%
Kokosmel
/g
50.0 g
0%
Sej, filet, rå
/g
1250.0 g
0%
Rejer uden skal
/g
200.0 g
0%
blæksprutte rå
/g
100.0 g
0%
Forårsløg, rå
/g
100.0 g
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
40.0 g
0%
Flage salt/havsalt
/x
0.0 x
0%
Peber, frisk kværnet
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Mogueca Baiana
-
Rapsolie 80.0 ml
-
Løg i tern 140.0 g
-
Hvidløg, hakket 25.0 g
-
Laurbærblad 3.0 stk.
-
Peberfrugter, blandede 300.0 g
-
Kokosmælk 800.0 ml
-
Madlavningsfløde 15% 500.0 ml
-
Vand 300.0 ml
-
Limesaft 40.0 ml
-
Kokosmel 50.0 g
-
Sej, filet, rå 1250.0 g
-
Rejer uden skal 200.0 g
-
blæksprutte rå 100.0 g
-
Forårsløg, rå 100.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 40.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber, frisk kværnet
Tilberedning
-
Mogueca Baiana
- Skær fisken i 3x3 cm stykker.
- Svits de hakkede løg, hvidløg samt halvdelen af peberfrugten i rapsolie til de er bløde.
- Tilsæt kokosmælk, madlavningsfløde, Knorr Fiskebouillon, laurbær og vand og lad det koge op, hvorefter limesaft og kokosflager tilsættes. Lad saucen saucen simre i 5 min. Jævn evt saucen med Maizena Snowflake.
- Smag grundsaucen til med salt og peber. Kan evt klargøres dagen før.
- Læg fisk og skaldyr i gryden og damp fisken under låg, intil den er færdig.
- Sever gryderetten med frisk koriander, forårsløg som kogt ris med bønner.