Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Mogueca Baiana

Tilberedning

  1. Mogueca Baiana

    • Skær fisken i 3x3 cm stykker.
    • Svits de hakkede løg, hvidløg samt halvdelen af peberfrugten i rapsolie til de er bløde.
    • Tilsæt kokosmælk, madlavningsfløde, Knorr Fiskebouillon, laurbær og vand og lad det koge op, hvorefter limesaft og kokosflager tilsættes. Lad saucen saucen simre i 5 min. Jævn evt saucen med Maizena Snowflake.
    • Smag grundsaucen til med salt og peber. Kan evt klargøres dagen før.
    • Læg fisk og skaldyr i gryden og damp fisken under låg, intil den er færdig.
    • Sever gryderetten med frisk koriander, forårsløg som kogt ris med bønner.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu