Menu

Ingredienser

+

Til suppen


Majs har en betydningsfuld plads i det sydamerikanske køkken og er derudover en vigtig indiansk kost. Majssuppe, eller som det hedder på spansk ”Mazamorra”, er med få ændringer blevet lavet på samme måde gennem tiderne.

...

Tilberedning

  1. Til suppen

    • Sauter løg på lav varme i olie i 10 minutter, tilsæt Knorr Professional Hvidløgspuré og Knorr Røget Chillipuré og sauter yderligere i nogle minutter.
    • Tilsæt kartofler, majs, vand, laurbærblade og Knorr Hønsebouillon, kog op og ladsimre under låg i 15 minutter, indtil kartoflerne er bløde.
    • Tilsæt Knorr Umami og miks suppen glat, tilsæt fløde og smag til med limejuice. Server suppen med ristet majs, koriander og et skud creme fraiche.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu