Nem majssuppe
Majs har en betydningsfuld plads i det sydamerikanske køkken og er derudover en vigtig indiansk kost. Majssuppe, eller som det hedder på spansk ”Mazamorra”, er med få ændringer blevet lavet på samme måde gennem tiderne.

Ingredienser
Nem majssuppe
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€6315.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Til suppen
Løg, finthakket
/g
300.0 g
0%
Rapsolie
/ml
30.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
45.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
12.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Kartofler tern rå
/g
600.0 g
0%
Majs, kerner, dybfrost
/g
1350.0 g
0%
Vand
/ml
3000.0 ml
0%
Laurbærblad
/stk.
4.0 stk.
0%
Knorr Hønsebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Fløde eller flødealternativ
/ml
150.0 ml
0%
Limesaft
/ml
45.0 ml
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
15.0 g
0%
Creme Fraiche
/g
150.0 g
0%
Majs, kerner, dybfrost
/g
150.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Til suppen
-
Løg, finthakket 300.0 g
-
Rapsolie 30.0 ml
-
Kartofler tern rå 600.0 g
-
Majs, kerner, dybfrost 1350.0 g
-
Vand 3000.0 ml
-
Laurbærblad 4.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 150.0 ml
-
Limesaft 45.0 ml
-
Koriander, frisk, hakket 15.0 g
-
Creme Fraiche 150.0 g
-
Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
Tilberedning
-
Til suppen
- Sauter løg på lav varme i olie i 10 minutter, tilsæt Knorr Professional Hvidløgspuré og Knorr Røget Chillipuré og sauter yderligere i nogle minutter.
- Tilsæt kartofler, majs, vand, laurbærblade og Knorr Hønsebouillon, kog op og ladsimre under låg i 15 minutter, indtil kartoflerne er bløde.
- Tilsæt Knorr Umami og miks suppen glat, tilsæt fløde og smag til med limejuice. Server suppen med ristet majs, koriander og et skud creme fraiche.