Panna cotta med citronverbena og sprød mangokage
En skøn og frisk dessert.

Ingredienser
Panna cotta med citronverbena og sprød mangokage
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2900.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Panna Cotta
Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
/g
130.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sødmælk
/ml
500.0 ml
0%
Piskefløde 38%
/ml
500.0 ml
0%
200 G Citronverbena
/
0.0
0%
Citronskal, rå
/stk.
2.0 stk.
0%
Mangokage
Æggehvide
/g
200.0 g
0%
Pasteuriseret æggeblommer
/g
80.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l
/g
120.0 g
0%
Sukker
/g
140.0 g
0%
Mangopuré
/
0.0
0%
Mangomousse
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l
/g
420.0 g
0%
Sødmælk
/ml
100.0 ml
0%
300 G Mangopuré
/
0.0
0%
Sukker
/g
150.0 g
0%
Mangokugler
Mangofrugt
/g
500.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Panna Cotta
-
Sødmælk 500.0 ml
-
Piskefløde 38% 500.0 ml
-
200 G Citronverbena
-
Citronskal, rå 2.0 stk.
Mangokage
-
Æggehvide 200.0 g
-
Pasteuriseret æggeblommer 80.0 g
-
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 120.0 g
-
Sukker 140.0 g
-
Mangopuré
Mangomousse
-
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 420.0 g
-
Sødmælk 100.0 ml
-
300 G Mangopuré
-
Sukker 150.0 g
Mangokugler
-
Mangofrugt 500.0 g
Tilberedning
-
Panna Cotta
- Læg citronverbenaen og citronskallen i blød i mælk natten over. Si blandingen.
- Rør panna cotta pulver i kogende mælk og rør i ca. 30 sekunder, indtil den er helt opløst. Tilsæt fløde, og rør igen.
- Fordel blandingen i skåle, og lad den køle af i 6 timer i køleskabet, inden den serveres.
-
Mangokage
- Kør alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat. Si over i en sifonflaske. Indsæt 3 patroner.
- Fyld koppen med blandingen fra sifonen, indtil koppen er 2/3 fuld.
- Bag i mikrobølgeovnen ved fuld styrke i et minut. Gentag, indtil flasken er tom.
- Hiv kagerne fra hinanden. Læg stykkerne på en bageplade, og bag dem ved 65 grader natten over.
-
Mangomousse
- Kog mangopuré og sukker og blend til en fin konsistens. Køl af.
- Hæld den kolde mælk i en skål, og tilsæt pulveret. Pisk ved lav hastighed i ca. 2 minutter, indtil pulveret er jævnt blandet med væsken. Pisk hurtigt i ca. 5 minutter, indtil moussen er luftig.
- Bland mangomouseen heri.
- Lad moussen hvile i en time. Kom moussen i en sprøjtepose.
-
Mangokugler
- Skræl en moden mango.
- Brug en melonske til at skære mangokugler ud.
- Smag til med vaniljeolie.