Menu
+

Panna Cotta

Mangokage

Mangomousse

  • Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 420.0 g
  • Sødmælk 100.0 ml
  • 300 G Mangopuré
  • Sukker 150.0 g

Mangokugler

  • Mangofrugt 500.0 g
  1. Panna Cotta

    • Læg citronverbenaen og citronskallen i blød i mælk natten over. Si blandingen. 
    • Rør panna cotta pulver i kogende mælk og rør i ca. 30 sekunder, indtil den er helt opløst. Tilsæt fløde, og rør igen. 
    • Fordel blandingen i skåle, og lad den køle af i 6 timer i køleskabet, inden den serveres.
  2. Mangokage

    • Kør alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat. Si over i en sifonflaske. Indsæt 3 patroner. 
    • Fyld koppen med blandingen fra sifonen, indtil koppen er 2/3 fuld. 
    • Bag i mikrobølgeovnen ved fuld styrke i et minut. Gentag, indtil flasken er tom. 
    • Hiv kagerne fra hinanden. Læg stykkerne på en bageplade, og bag dem ved 65 grader natten over.
  3. Mangomousse

    • Kog mangopuré og sukker og blend til en fin konsistens. Køl af.
    • Hæld den kolde mælk i en skål, og tilsæt pulveret. Pisk ved lav hastighed i ca. 2 minutter, indtil pulveret er jævnt blandet med væsken. Pisk hurtigt i ca. 5 minutter, indtil moussen er luftig. 
    • Bland mangomouseen heri. 
    • Lad moussen hvile i en time. Kom moussen i en sprøjtepose.
  4. Mangokugler

    • Skræl en moden mango. 
    •  Brug en melonske til at skære mangokugler ud. 
    • Smag til med vaniljeolie.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu