Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Panna Cotta

Mangokage

Mangomousse

  • Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 420.0 g
  • Sødmælk 100.0 ml
  • 300 G Mangopuré
  • Sukker 150.0 g

Mangokugler

  • Mangofrugt 500.0 g

Tilberedning

  1. Panna Cotta

    • Læg citronverbenaen og citronskallen i blød i mælk natten over. Si blandingen. 
    • Rør panna cotta pulver i kogende mælk og rør i ca. 30 sekunder, indtil den er helt opløst. Tilsæt fløde, og rør igen. 
    • Fordel blandingen i skåle, og lad den køle af i 6 timer i køleskabet, inden den serveres.
  2. Mangokage

    • Kør alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat. Si over i en sifonflaske. Indsæt 3 patroner. 
    • Fyld koppen med blandingen fra sifonen, indtil koppen er 2/3 fuld. 
    • Bag i mikrobølgeovnen ved fuld styrke i et minut. Gentag, indtil flasken er tom. 
    • Hiv kagerne fra hinanden. Læg stykkerne på en bageplade, og bag dem ved 65 grader natten over.
  3. Mangomousse

    • Kog mangopuré og sukker og blend til en fin konsistens. Køl af.
    • Hæld den kolde mælk i en skål, og tilsæt pulveret. Pisk ved lav hastighed i ca. 2 minutter, indtil pulveret er jævnt blandet med væsken. Pisk hurtigt i ca. 5 minutter, indtil moussen er luftig. 
    • Bland mangomouseen heri. 
    • Lad moussen hvile i en time. Kom moussen i en sprøjtepose.
  4. Mangokugler

    • Skræl en moden mango. 
    •  Brug en melonske til at skære mangokugler ud. 
    • Smag til med vaniljeolie.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu