Ingredienser
Panna Cotta
-
Sødmælk 500.0 ml
-
Piskefløde 38% 500.0 ml
-
200 G Citronverbena
-
Citronskal, rå 2.0 stk.
Mangokage
-
Æggehvide 200.0 g
-
Pasteuriseret æggeblommer 80.0 g
-
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 120.0 g
-
Sukker 140.0 g
-
Mangopuré
Mangomousse
-
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 420.0 g
-
Sødmælk 100.0 ml
-
300 G Mangopuré
-
Sukker 150.0 g
Mangokugler
-
Mangofrugt 500.0 g
Tilberedning
-
Panna Cotta
- Læg citronverbenaen og citronskallen i blød i mælk natten over. Si blandingen.
- Rør panna cotta pulver i kogende mælk og rør i ca. 30 sekunder, indtil den er helt opløst. Tilsæt fløde, og rør igen.
- Fordel blandingen i skåle, og lad den køle af i 6 timer i køleskabet, inden den serveres.
-
Mangokage
- Kør alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat. Si over i en sifonflaske. Indsæt 3 patroner.
- Fyld koppen med blandingen fra sifonen, indtil koppen er 2/3 fuld.
- Bag i mikrobølgeovnen ved fuld styrke i et minut. Gentag, indtil flasken er tom.
- Hiv kagerne fra hinanden. Læg stykkerne på en bageplade, og bag dem ved 65 grader natten over.
-
Mangomousse
- Kog mangopuré og sukker og blend til en fin konsistens. Køl af.
- Hæld den kolde mælk i en skål, og tilsæt pulveret. Pisk ved lav hastighed i ca. 2 minutter, indtil pulveret er jævnt blandet med væsken. Pisk hurtigt i ca. 5 minutter, indtil moussen er luftig.
- Bland mangomouseen heri.
- Lad moussen hvile i en time. Kom moussen i en sprøjtepose.
-
Mangokugler
- Skræl en moden mango.
- Brug en melonske til at skære mangokugler ud.
- Smag til med vaniljeolie.