Menu

Ingredienser

+

Suppen

Ved servering

  • Champignon 200.0 g
  • Hvidløg, hakket 8.0 g
  • Karse
  • Salt og peber

Svampesuppe, der altid varmer i efterårs- og vintermørket – her i en billig, men kraftig version med ristede champignoner. Servér suppen med friskbagt brød

...

Tilberedning

  1. Suppen

    • Sauter løg og hvidløg i et par minutter, og sæt dem til side.
    • Brun champignonerne, tilsæt løg, og lad det sautere i et par minutter mere. 
    • Tilsæt mælk og Knorr Oksebouillon, kog det op, og lad det simre i 10 minutter. 
    • Blend suppen, indtil den er glat, og tilsæt fløde og timian. Kog op, og jævn eventuelt suppen med Maizena. 
    • Smag til med salt og peber, og fortynd suppen, hvis det er nødvendigt
  2. Ved servering

    • Steg champignoner og hvidløg i fedtstof, og krydr med salt og peber. 
    • Garnér suppen, og servér straks.  
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu