Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Ved servering

  • Champignon 200.0 g
  • Hvidløg, hakket 8.0 g
  • Karse
  • Salt Og Peber

Tilberedning

  1. Suppen

    • Sauter løg og hvidløg i et par minutter, og sæt dem til side.
    • Brun champignonerne, tilsæt løg, og lad det sautere i et par minutter mere. 
    • Tilsæt mælk og Knorr Oksebouillon, kog det op, og lad det simre i 10 minutter. 
    • Blend suppen, indtil den er glat, og tilsæt fløde og timian. Kog op, og jævn eventuelt suppen med Maizena. 
    • Smag til med salt og peber, og fortynd suppen, hvis det er nødvendigt

  2. Ved servering

    • Steg champignoner og hvidløg i fedtstof, og krydr med salt og peber. 
    • Garnér suppen, og servér straks.  
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu