Ristet champignonsuppe
Svampesuppe, der altid varmer i efterårs- og vintermørket – her i en billig, men kraftig version med ristede champignoner. Servér suppen med friskbagt brød

Ingredienser
Suppen
-
Champignon 800.0 g
-
Løg, finthakket 125.0 g
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
Smør 40.0 g
-
Mælk 1600.0 g
-
6 Dl Fløde Eller Flødealternativ
-
Salt og peber 10.0 g
-
Om Nødvendigt Maizena
Ved servering
-
Champignon 200.0 g
-
Hvidløg, hakket 8.0 g
-
Karse
-
Salt Og Peber
Tilberedning
-
Suppen
- Sauter løg og hvidløg i et par minutter, og sæt dem til side.
- Brun champignonerne, tilsæt løg, og lad det sautere i et par minutter mere.
- Tilsæt mælk og Knorr Oksebouillon, kog det op, og lad det simre i 10 minutter.
- Blend suppen, indtil den er glat, og tilsæt fløde og timian. Kog op, og jævn eventuelt suppen med Maizena.
- Smag til med salt og peber, og fortynd suppen, hvis det er nødvendigt
-
Ved servering
- Steg champignoner og hvidløg i fedtstof, og krydr med salt og peber.
- Garnér suppen, og servér straks.