I Brasilien betyder ordet churrasco “grill“. Det stammer fra det sydlige Brasilien og gauchoerne (folk fra området i Rio Grande do Sul). Næsten alle begivenheder bliver fejret med en churrasco: fødselsdage, dåb, politiske samlinger eller måske en simpel sammenkomst med familie og venner i weekenden. Det har udviklet sig til et perfekt måltid, og jo mere tilbehør du har til din churrasco, jo bedre! Her er en dressing, der passer godt sammen med grillmad.
/main-header.jpg)
Ingredienser
Pimenta & Corniho
-
Chilipeber, rød 140.0 g
-
Risvin 40.0 ml
-
Rødvinseddike 50.0 ml
-
Spidskommen frø 15.0 g
-
Oregano 20.0 g
-
Flage salt/havsalt
Tilberedning
-
Pimenta & Corniho
- Rens chilierne og blancher dem i kogende vand.
- Blend chilierne med de øvrige ingredienser og lad marinaden stå på køl i nogle timer. Serveres med grillet kød, fisk eller grøntsager.