Menu

Ingredienser

+

Suppe

Glaseret gris

  • Svinebryst uden svær og ben 500.0 g
  • Soya Japansk 50.0 g
  • Honning 25.0 g

Anretning

  • Nudler ramen 500.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • Hvidløg friteret 20.0 g
  • Svampe, blandede 300.0 g
  • Brøndkarse
  • Purløg

Tilberedning

  1. Suppe

    • Kog vandet op med Knorr Hønsebouillon og Knorr Oksebouillon. Tilsæt Miso paste og ketjap manis og smag suppen til med lidt salt efter behov.
  2. Glaseret gris

    • Skær svinebrystet ud i stykker af 50 g og langtidsbag dem i ovnen ved 80 grader, til de er helt møre.
    • Bland sød soya og honning og pensl svinebrystet med glaseringen det sidste kvarter de er i ovnen og skru op på 190 grader.
  3. Anretning

    • Vend de kogte ægnudler med koriander og friteret hvidløg.
    • Anret suppen med nudler, friske svampe og glaseret svinebryst og pynt af med friske urter.
  4. Til servering

    • Server gerne suppen med smilende æg og ristet sesamfrø.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu