Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Ratatouille med gedeost

  • Squash, tern 150.0 g
  • Peberfrugter, blandede 200.0 g
  • Svampe, blandede 150.0 g
  • Gulerod 150.0 g
  • Løg 100.0 g
  • Knorr Tomatino, 2 kg 100.0 g
  • Oliven, sorte, udstenet 50.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 20.0 g
  • Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L 30.0 ml
  • Gedeost 200.0 g
  • Rosmarin
  1. Ratatouille med gedeost

    • Skær grøntsagerne groft og steg dem i olivenolie.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og rosmarin.
    • Vend Knorr Tomatino og Knorr Grøntsagsfond i og smag til med sort peber.
    • Placér grøntsagerne i en bradepande og drys med gedeost.
    • Bages i varm ovn indtil overfladen har fået en lækker gylden farve.