+

Dressing

Krydderiblanding

  • Sumak, formalet 9 g
  • Spidskommen, stødt 3 g
  • Koriander, formalet 3 g

Gulerødder

  • Gulerødder 1500 g

Servering

  • Melonkerner, ristede 50 g
  1. Dressing

    Bland HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt, salt og citronsaft.
  2. Krydderiblanding

    Bland krydderierne
  3. Gulerødder

    • Skræl gulerødderne, og skær dem i passende stykker.
    • Bland gulerødderne med dressingen, og tilbered dem i en bradepande ved 210 grader i 15 minutter.
    • Tilsæt 2/3 af krydderiblandingen til gulerødderne, rør det sammen, og bag gulerødderne i yderligere 5-10 minutter.
  4. Servering

    Servér gulerødderne med ristede melonkerner og resten af krydderiblandingen
+