Små kartofler med tang-asparges syltet i gurkemeje
”Sommerting med masser af Umami – Kartofler og hvide asparges i en smagseksplosion..! denne gang i selskab med det næringsrige tang, der får markerne til at møde havet med masser af smag”

Ingredienser
Små kartofler med tang-asparges syltet i gurkemeje
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€400.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
To do
Asparges, Hvide, friske
/g
1000.0 g
0%
Kartofler, små kogte
/g
1000.0 g
0%
Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
/g
400.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hampefrø
/g
30.0 g
0%
Sesam frø
/g
30.0 g
0%
Wakami tang
/g
25.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
300.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Vand
/ml
300.0 ml
0%
Sukker, rørsukker
/g
50.0 g
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Gurkemeje
/g
3.0 g
0%
Salt og peber
/g
0.0 g
0%
Rapsolie
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
To do
-
Asparges, Hvide, friske 1000.0 g
-
Kartofler, små kogte 1000.0 g
-
Hampefrø 30.0 g
-
Sesam frø 30.0 g
-
Wakami tang 25.0 g
-
Vand 300.0 ml
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
-
Gurkemeje 3.0 g
-
Salt og peber
-
Rapsolie
Tilberedning
-
To do
- Kog vand, eddike, sukker, Umami og gurkemeje op – juster evt. smagen med lidt salt og peber. Læg de hvide asparges i lagen og lad dem tilberede kort, til de stadig har bid og er sprøde – lad dem køle hurtigt af i lagen.
- Vend de kogte kartofler med rapsolie, salt og lidt knust, sort, ristet tang.
- Rist hamp frø og sesam på panden. Køl det af og knus det på en kaffekværn – rør pulveret i hellmanns mayo.
- Anret det hele sammen og pynt evt. af med skovsyre, friskkværnet peber og dryp med rapsolie.