Salada de Feijao - Bønnesalat med gulerødder og koriander
I Brasilien vil man gerne have mange forskellige former for tilbehør til sin churrasco (brasiliansk grill). Tilbehøret er mindst lige så vigtigt som kødet.

Ingredienser
Bønnesalat med gulerødder og koriander
-
Blandet tilberedte bønner 500 g
-
Appelsin fileter 200 g
-
Gulerod 400 g
-
Koriander, frisk 40 g
-
Sesam frø 20 g
Tilberedning
-
Bønnesalat med gulerødder og koriander
- Skræl gulerødderne og skær dem i halve (eller i julienne 3 cm)
- Bland de blancherede bønner, appelsinfiletterne og Hellmanns Citrus Vinaigrette. Smag til med salt og peber.
- Rist sesamfrøene på en stegepande og hak korianderen.
- Bland bønnesalaten medsesamfrøene og koriander,hvorefter den serveres straks.