Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Vaflerne

  • Hvedemel 300.0 g
  • salt 3.0 g
  • Helæg pasteuriseret 120.0 ml
  • Rama Mad 15% 300.0 ml
  • Limesaft 10.0 ml
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 20.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 10.0 ml
  • Knorr Bouquet all'italiana krydderpasta 340 g 30.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Bagepulver 10.0 g
  • Diverse rodfrugter

Konfiture

  • Gulerod 400.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 50.0 ml
  • Appelsinsaft, friskpresset 60.0 ml
  • Mangochutney 100.0 g
  • Knorr intense flavour citrus fresh 10.0 g
  • Kørvel 10.0 g
  1. Vaflerne

     

    • Mel og salt blandes med æg og fløde.
    • Lime, grønsagsfond, Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami, Milda 100% og Knorr Italiana blandes i og røres sammen.
    • Dejen blandes med rodfrugter og grøntsager samt krydderurterne og til sidst kommes bagepulveret i.
    • Vaflerne steges i et vaffeljern til de er gyldne og sprøde.
  2. Konfiture

     

    • Gulerødderne kommes på panden med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette og glaseres .
    • Appelsinen tilsættes og koges lidt ind.
    • Mango chutney tilsættes og koges hurtigt igennem.
    • Smagsættes med Knorr Intense Flavours Citrus Fresh og vendes med friskhakket kørvel.
    • Vaflerne serveres lune med konfituren.