Ingredienser
Vaflerne
-
Hvedemel 300.0 g
-
salt 3.0 g
-
Helæg pasteuriseret 120.0 ml
-
Madlavningsfløde 300.0 ml
-
Limesaft 10.0 ml
-
Rapsolie 90.0 g
-
Bagepulver 10.0 g
-
Diverse rodfrugter
Konfiture
-
Gulerod 400.0 g
-
Appelsinsaft, friskpresset 60.0 ml
-
Mangochutney 100.0 g
-
Citronsaft 10.0 ml
-
Kørvel 10.0 g
Tilberedning
-
Vaflerne
- Mel og salt blandes med æg og fløde.
- Lime, grønsagsfond, løgfond, rapsolie og Knorr Italiana blandes i og røres sammen.
- Dejen blandes med rodfrugter og grøntsager samt krydderurterne og til sidst kommes bagepulveret i.
- Vaflerne steges i et vaffeljern til de er gyldne og sprøde.
-
Konfiture
- Gulerødderne kommes på panden med Hellmanns Citrus vinaigrette og glaseres .
- Appelsinen tilsættes og koges lidt ind.
- Mango chutney tilsættes og koges hurtigt igennem.
- Smagsættes med citronsaft og vendes med friskhakket kørvel.
- Vaflerne serveres lune med konfituren.