Menu

Ingredienser

+

Fishcakes

Chili mayonnaise

Tilberedning

  1. Fishcakes

    • Kør fisken på foodprocesser med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Koncentreret Kyllingfond til en grov masse.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, koriander, helæg, fløde samt hvid peber og kør farsen videre til en glat masse.
    • Form fishcakes og vend dem i æggehvider og pankorasp. Dybsetg dem så i olie og server dem rygende varme med frisk lime og chilimayo.
  2. Chili mayonnaise

    • Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.
    • Mayonnaisen kan røres dagen før, og opbevares køligt uden at ændre udseende eller smag.

  3. Tip!

    • Server dem også gerne med Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang eller Knorr Ketjap Manis.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu