Menu

Ingredienser

+

Fishcakes

Chili mayonnaise


“Satsuma Age” er en friteret fishcake der stammer fra Kagoshima i Japan. Det er en specialitet fra Satsuma regionen. I Japan spises den på gader og stræder dyppet i frisk ingefær eller sød japansk soya. Normalt brugte man torskekød til at lave retten, men i takt med, at den er blevet mere udbredt er variationen af fisk og skaldyr også blevet større. I dag findes den med makrel, rejer, blæksprutter, haj, bonito, laks, etc.

...

Tilberedning

  1. Fishcakes

    • Kør fisken på foodprocesser med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Koncentreret Kyllingfond til en grov masse.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, koriander, helæg, fløde samt hvid peber og kør farsen videre til en glat masse.
    • Form fishcakes og vend dem i æggehvider og pankorasp. Dybsetg dem så i olie og server dem rygende varme med frisk lime og chilimayo.
  2. Chili mayonnaise

    • Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.
    • Mayonnaisen kan røres dagen før, og opbevares køligt uden at ændre udseende eller smag.
  3. Tip!

    • Server dem også gerne med Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang eller Knorr Ketjap Manis.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu