“Satsuma Age” er en friteret fishcake der stammer fra Kagoshima i Japan. Det er en specialitet fra Satsuma regionen. I Japan spises den på gader og stræder dyppet i frisk ingefær eller sød japansk soya. Normalt brugte man torskekød til at lave retten, men i takt med, at den er blevet mere udbredt er variationen af fisk og skaldyr også blevet større. I dag findes den med makrel, rejer, blæksprutter, haj, bonito, laks, etc.
Ingredienser
Fishcakes
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1000.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
Æg, hele past. 180.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
-
Panko rasp 250.0 g
-
Æggehvide 100.0 g
Chili mayonnaise
Tilberedning
-
Fishcakes
- Kør fisken på foodprocesser med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Koncentreret Kyllingfond til en grov masse.
- Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, koriander, helæg, Knorr Piske 31% samt hvid peber og kør farsen videre til en glat masse.
- Form fishcakes og vend dem i æggehvider og pankorasp. Dybsetg dem så i olie og server dem rygende varme med frisk lime og chilimayo.
-
Chili mayonnaise
- Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.
- Mayonnaisen kan røres dagen før, og opbevares køligt uden at ændre udseende eller smag.
-
Tip!
- Server dem også gerne med Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang eller Knorr Ketjap Manis.