+

Sopa de Vegatais

  1. Sopa de Vegatais

    • Skær sellerien i skiver og skræl kartofler, gulerødder og græskaret,hvorefter de skæres i ternpå 2 x 2 cm.
    • Skalotteløg og hvidløg skrælles og hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver.
    • Sauter grønsagerne sammen med skalotteløg, hvidløg og chili i Milda Flydende Stege 100% i 3 min. ved moderat varme.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, karry, spidskommen og linser og svits det i yderligere et par minutter.
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kokosmælk, Knorr Mad 15%, Knorr Grønsagsfond, vand og laurbærblade. Lad det hele simre, indtil linserne er bløde.
    • Smag til med limesaft og salt og tilsæt friskhakkede koriander
+