Ingredienser
Sopa de Vegatais
-
Bladselleri (blegselleri) 300.0 g
-
kartofler, søde 600.0 g
-
græskar butternut 400.0 g
-
Gulerod, tern 400.0 g
-
Hvidløg, hakket 20.0 g
-
Chilipeber, rød 20.0 g
-
Karry Madras 15.0 g
-
Spidskommen, stødt 4.0 g
-
Kokosmælk 400.0 ml
-
Skalotteløg, hakket 65.0 g
-
Vand 1500.0 ml
-
Laurbærblad 1.0 stk.
-
Limesaft 40.0 ml
-
Peberfrugter, blandede 600.0 g
-
Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 50.0 ml
-
Koriander, frisk, hakket 15.0 g
-
Linser, røde 160.0 g
Tilberedning
-
Sopa de Vegatais
- Skær sellerien i skiver og skræl kartofler, gulerødder og græskaret,hvorefter de skæres i ternpå 2 x 2 cm.
- Skalotteløg og hvidløg skrælles og hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver.
- Sauter grønsagerne sammen med skalotteløg, hvidløg og chili i Milda Flydende Stege 100% i 3 min. ved moderat varme.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, karry, spidskommen og linser og svits det i yderligere et par minutter.
- Tilsæt Knorr Tomatino, kokosmælk, Knorr Mad 15%, Knorr Grønsagsfond, vand og laurbærblade. Lad det hele simre, indtil linserne er bløde.
- Smag til med limesaft og salt og tilsæt friskhakkede koriander