Ingredienser
Suppen step 1
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Frilands gulerødder 400.0 g
Suppen step 2
-
Spidskommen, stødt 10.0 g
-
Paprika, Edelsüss 2.0 g
Suppen step 3
-
Tomatpure, koncentreret 30.0 g
-
perlebyg 400.0 g
-
Vand 3400.0 ml
Suppen afrunding
-
Spinat, hakket, dybfrost 400.0 g
Servering
-
Yoghurt natural 200.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
-
Citron 1.0 stk.
Tilberedning
-
Suppen step 1
- Sauter løg, gulerod og hvidløg i nogle minutter.
-
Suppen step 2
- Tilsæt spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og røget paprikapulver, steg yderligere nogle minutter.
-
Suppen step 3
- Rør Tomatpuré i og tilsæt Perlebyg, Knorr Tomatino, Knorr Oksefond og vand og lad simre under låg i 20-25 minutter eller indtil kornene er bløde.
-
Suppen afrunding
- Tilsæt spinat, lad simre yderligere 2 minutter, smag til med Knorr Umami og peber.
-
Servering
- Server suppen straks med yoghurt, persille og citron.