Suppe med spinat og en duft af mellemøsten
Mellemøstens mad er kendetegnet ved sine søde krydderier, smagsoplevelser og dufte. Server denne varmende og velduftende suppe sammen med persille, yoghurt og citron.

Ingredienser
Suppen step 1
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Frilands gulerødder 400.0 g
-
Smør 60.0 g
Suppen step 2
-
Spidskommen, stødt 10.0 g
-
Paprika, Edelsüss 2.0 g
Suppen step 3
-
Tomatpure, koncentreret 30.0 g
-
perlebyg 400.0 g
-
Vand 3400.0 ml
Suppen afrunding
-
Spinat, hakket, dybfrost 400.0 g
Servering
-
Yoghurt natural 200.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
-
Citron 1.0 stk.
Tilberedning
-
Suppen step 1
- Sauter løg, gulerod og hvidløg i nogle minutter.
-
Suppen step 2
- Tilsæt spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og røget paprikapulver, steg yderligere nogle minutter.
-
Suppen step 3
- Rør Tomatpuré i og tilsæt Perlebyg, Knorr Tomatino, Knorr Oksefond og vand og lad simre under låg i 20-25 minutter eller indtil kornene er bløde.
-
Suppen afrunding
- Tilsæt spinat, lad simre yderligere 2 minutter, smag til med Knorr Umami og peber.
-
Servering
- Server suppen straks med yoghurt, persille og citron.