Menu

Ingredienser

+

Suppen step 1

  • Løg, finthakket 200.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g
  • Frilands gulerødder 400.0 g
  • Smør 60.0 g

Suppen step 2

Suppen step 3

Suppen afrunding

Servering

  • Yoghurt natural 200.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  • Citron 1.0 stk.

Tilberedning

  1. Suppen step 1

    • Sauter løg, gulerod og hvidløg i nogle minutter.
  2. Suppen step 2

    • Tilsæt spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og røget paprikapulver, steg yderligere nogle minutter.
  3. Suppen step 3

    • Rør Tomatpuré i og tilsæt Perlebyg, Knorr Tomatino, Knorr Oksefond og vand og lad simre under låg i 20-25 minutter eller indtil kornene er bløde.
  4. Suppen afrunding

    • Tilsæt spinat, lad simre yderligere 2 minutter, smag til med Knorr Umami og peber.
  5. Servering

    • Server suppen straks med yoghurt, persille og citron.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu