Ingredienser
Suppen
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
Skalotteløg, hakket 150.0 g
-
Jordskokker, skiver 300.0 g
-
Champignon, skiver 300.0 g
-
Smør, saltet 40.0 g
-
Hvidvin 200.0 ml
-
Vand 1800.0 ml
-
Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 50.0 ml
-
salt 15.0 g
-
vand 15.0 g
-
Knorr Professional Intense Flavours, Wild Mushroom Earth 400 ml 25.0 ml
Garnituren
-
Æble 200.0 g
-
Smør 15.0 g
-
Timian, frisk, kviste
Tilberedning
-
Suppen
- Sauter skalotteløg og hvidløg i fedtstof til de er bløde.
- Tilsæt jordskokkerne og svampene, og sauter, indtil væsken fra svampene er fordampet.
- Tilsæt vinen, og lad det koge ind. Tilsæt vandet og Knorr Mad 15%, og lad det simre ved lav varme i 20 minutter
- Bland MAIZENA med koldt vand, og jævn suppen.
- Smag til med Knorr Kyllingefond, Intense Flavours, salt og peber.
-
Garnituren
- Skær æblerne i fine tern. Brun æbleternene i fedtstof sammen med timian. Anret suppen, og top med de smørbrunede æbletern.