Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Garnituren

  • Æble 200.0 g
  • Smør 15.0 g
  • Timian, frisk, kviste

Tilberedning

  1. Suppen

     

    • Sauter skalotteløg og hvidløg i fedtstof til de er bløde.
    • Tilsæt jordskokkerne og svampene, og sauter, indtil væsken fra svampene er fordampet.
    • Tilsæt vinen, og lad det koge ind. Tilsæt vandet og madlavningsfløde, og lad det simre ved lav varme i 20 minutter
    • Bland MAIZENA med koldt vand, og jævn suppen.
    • Smag til med Knorr Kyllingefond, svampefond, salt og peber.
  2. Garnituren

    • Skær æblerne i fine tern. Brun æbleternene i fedtstof sammen med timian. Anret suppen, og top med de smørbrunede æbletern.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu