Ingredienser
Quiche
-
Små bagte tærtebunde (couvert størrelse) 5.0 stk.
-
Svampe, blandede 300.0 g
-
Skalotteløg, hakket 75.0 g
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 10.0 ml
-
Unika gammel knas 50.0 g
-
Æggeblomme, past. 25.0 ml
Kompot
-
æble, rødt, tynde både 200.0 g
-
salatløg 50.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 20.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Mangochutney 60.0 g
Skovsvampeskov
-
Æggeblomme, past. 100.0 ml
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 30.0 ml
-
Salt og peber 5.0 g
-
Æbleeddike 10.0 ml
Tilberedning
-
Quiche
- Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt Milda 100% - køl dem let af.
- Bland Knorr Piske, ost, kyllingefond, Roast Umami og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.
- Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.
-
Kompot
- Vask æblerne og skær dem i tynde både.
- Pil løget og skær det i tynde lameller
- Sauter æbler og løg hurtigt med HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette
- Kom mangochutneyen og Citrus Fresh på kompotten og sving den rundt.
- Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen
-
Skovsvampeskov
- Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.
- Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.