Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Quiche

Kompot

Skovsvampeskov

Tilberedning

  1. Quiche

    • Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt margarine - køl dem let af.
    • Bland fløde eller flødealternativ, ost, kyllingefond, løgfond og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.
    • Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.
  2. Kompot

    • Vask æblerne og skær dem i tynde både.
    • Pil løget og skær det i tynde lameller
    • Sauter æbler og løg hurtigt med sherry-eddike
    • Kom mangochutneyen og citrus vinaigrette på kompotten og sving den rundt.
    • Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen
  3. Skovsvampeskov

    • Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.
    • Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu