Svampe quiche, kompot af æble, løg og mango toppet med skovsvampeskum
En bombe af smag, fyldig og med masser af umami, dertil en kompot med søde og syrlige noter. De klæder hinanden godt og forener smagen.

Ingredienser
Svampe quiche, kompot af æble, løg og mango toppet med skovsvampeskum
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€22.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Quiche
Små bagte tærtebunde (couvert størrelse)
/stk.
5.0 stk.
0%
Svampe, blandede
/g
300.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ
/dl
2.0 dl
0%
Milda Flydende Stege 100% 10 l
/ml
20.0 ml
0%
Skalotteløg, hakket
/g
75.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
10.0 ml
0%
Unika gammel knas
/g
50.0 g
0%
Æggeblomme, past.
/ml
25.0 ml
0%
Kompot
æble, rødt, tynde både
/g
200.0 g
0%
salatløg
/g
50.0 g
0%
Maille Sherryeddike 6x500ml
/ml
20.0 ml
0%
Timian, frisk, hakket
/g
20.0 g
0%
Mangochutney
/g
60.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Skovsvampeskov
Æggeblomme, past.
/ml
100.0 ml
0%
Milda Flydende Stege 100% 10 l
/ml
100.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
30.0 ml
0%
Salt og peber
/g
5.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
10.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Quiche
-
Små bagte tærtebunde (couvert størrelse) 5.0 stk.
-
Svampe, blandede 300.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 2.0 dl
-
Milda Flydende Stege 100% 10 l 20.0 ml
-
Skalotteløg, hakket 75.0 g
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 10.0 ml
-
Unika gammel knas 50.0 g
-
Æggeblomme, past. 25.0 ml
Kompot
-
æble, rødt, tynde både 200.0 g
-
salatløg 50.0 g
-
Maille Sherryeddike 6x500ml 20.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Mangochutney 60.0 g
Skovsvampeskov
-
Æggeblomme, past. 100.0 ml
-
Milda Flydende Stege 100% 10 l 100.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 1.0 dl
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 30.0 ml
-
Salt og peber 5.0 g
Tilberedning
-
Quiche
- Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt margarine - køl dem let af.
- Bland fløde eller flødealternativ, ost, kyllingefond, løgfond og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.
- Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.
-
Kompot
- Vask æblerne og skær dem i tynde både.
- Pil løget og skær det i tynde lameller
- Sauter æbler og løg hurtigt med sherry-eddike
- Kom mangochutneyen og citrus vinaigrette på kompotten og sving den rundt.
- Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen
-
Skovsvampeskov
- Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.
- Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.