Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Quiche

Kompot

  • æble, rødt, tynde både 200.0 g
  • salatløg 50.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 20.0 ml
  • Timian, frisk, hakket 20.0 g
  • Mangochutney 60.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 10.0 ml

Skovsvampeskov

  • Æggeblomme, past. 100.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 10 l 100.0 ml
  • Rama Piske 31% 100.0 ml
  • Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 30.0 ml
  • Salt og peber 5.0 g
  • Æbleeddike 10.0 ml
  1. Quiche

    • Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt Milda 100% - køl dem let af.
    • Bland Knorr Piske, ost, kyllingefond, Roast Umami og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.
    • Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.
  2. Kompot

    • Vask æblerne og skær dem i tynde både.
    • Pil løget og skær det i tynde lameller
    • Sauter æbler og løg hurtigt med HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette
    • Kom mangochutneyen og Citrus Fresh på kompotten og sving den rundt.
    • Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen
  3. Skovsvampeskov

    • Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.
    • Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.