Menu

Ingredienser

+

Quiche

Kompot

Skovsvampeskov


En bombe af smag, fyldig og med masser af umami, dertil en kompot med søde og syrlige noter. De klæder hinanden godt og forener smagen.

...

Tilberedning

  1. Quiche

    • Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt margarine - køl dem let af.
    • Bland fløde eller flødealternativ, ost, kyllingefond, løgfond og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.
    • Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.
  2. Kompot

    • Vask æblerne og skær dem i tynde både.
    • Pil løget og skær det i tynde lameller
    • Sauter æbler og løg hurtigt med sherry-eddike
    • Kom mangochutneyen og citrus vinaigrette på kompotten og sving den rundt.
    • Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen
  3. Skovsvampeskov

    • Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.
    • Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu