Menu

Ingredienser

+

Forberedelse

  • Gurkemeje 3.0 g
  • Peber, hvid 1.0 g
  • Kanelstænger 10.0 g
  • Kardemomme 2.0 g
  • basmati ris 580.0 g

Tilberedning


Samosaens vej til Sydafrika fra Indien er en historie fra sidst i det 18. århundrede. Inderne tog fra den ene engelske koloni til den anden for at arbejde i sukkerplantager. De fik her muligheden for at arbejde på kontrakt og når kontrakten udløb ville de få tilbudt et stykke jord. Med sig fik de familien, denne fantastiske spise og ikke mindst deres frihed.

...

Tilberedning

  1. Forberedelse

    • Bland gurkemeje, hvid peber, kanel og kardemomme sammen.
    • Skyl risene i koldt vand og læg dem i en gastrobakke.
  2. Tilberedning

    • Kog vandet op og tilsæt krydderierne, smør, råsukker og Knorr Kyllingfond. Hæld væsken over risene i gastrobakken og tilsæt rosinerne.
    • Læg låg på risene og damp dem i ovnen ved 100% damp i ca. 10 minutter. Sluk for varmen og lad risene trække i 5 minutter.
  3. Servering

    • Rør i risene inden servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu