Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Suppe step 1

  • Løg i tern 280.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 40.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 40.0 ml

Suppe step 2

  • Søde kartofler i tern 1800.0 g
  • chili ancho pulver 2.0 g
  • Cayennepeber 1.0 g

Suppe step 3

  • Vand 2400.0 ml
  • Laurbærblad 3.0 stk.
  • Limesaft 75.0 ml
  • salt 15.0 g
  • Knorr Økologisk Kyllingefond, koncentreret, 1 l 80.0 ml

Servering

  • Granatæble 1.0 stk.
  • Rama Fraiche 24% 100.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 10.0 g
  1. Suppe step 1

    • Sauter løg og Knorr Krydderpasta Hvidløg i Milda Flydende Stege 80% ved middel varme i 5 minutter.
  2. Suppe step 2

    • Tilsæt søde kartofler, ancho chilli og cayenne og steg under omrøring i yderligere nogle minutter.
  3. Suppe step 3

    • Tilsæt vand, Knorr Økologisk Kyllingefond, laurbærblade og lad simre under låg, til de søde kartofler er møre.Tag laurbærbladene op og miks suppen glat og smag suppen til med lime og salt..
  4. Servering

    • Server suppen med granatæblekerner, Knorr Fraiche 24 % og koriander.