Sydamerikansk suppe med søde kartofler og lime
Søde kartofler er en af de ældste grøntsager i verden. I Peru kan den dateres tilbage til 750-tallet f.v.t. Efter den første rejse til den nye verden i 1492 tog Christopher Columbus den søde kartoffel med tilbage til Europa. Kartoffel var dengang som nu et almindeligt indslag i den sydamerikanske madlavning.

Ingredienser
Sydamerikansk suppe med søde kartofler og lime
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Suppe step 1

Suppe step 2
Suppe step 3

Servering
Ingredient name
Suppe step 1
-
Løg i tern 280.0 g
-
Rapsolie 40.0 ml
Suppe step 2
-
Søde kartofler i tern 2.0 g
-
chili ancho pulver 2.0 g
-
Cayennepeber 1.0 g
Suppe step 3
-
Vand 2400.0 ml
-
Laurbærblad 3.0 stk.
-
Limesaft 75.0 ml
-
salt 15.0 g
Servering
-
Granatæble 1.0 stk.
-
Creme Fraiche 100.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 10.0 g
Tilberedning
-
Suppe step 1
- Sauter løg og Knorr Krydderpasta Hvidløg i olie ved middel varme i 5 minutter.
-
Suppe step 2
- Tilsæt søde kartofler, ancho chilli og cayenne og steg under omrøring i yderligere nogle minutter.
-
Suppe step 3
- Tilsæt vand, Knorr Kyllingefond, laurbærblade og lad simre under låg, til de søde kartofler er møre.Tag laurbærbladene op og miks suppen glat og smag suppen til med lime og salt..
-
Servering
- Server suppen med granatæblekerner, creme fraiche og koriander.