Menu
+

Suppe step 1

Suppe step 2

  • Søde kartofler i tern 2.0 g
  • chili ancho pulver 2.0 g
  • Cayennepeber 1.0 g

Suppe step 3

Servering

  • Granatæble 1.0 stk.
  • Creme Fraiche 100.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 10.0 g
  1. Suppe step 1

    • Sauter løg og Knorr Krydderpasta Hvidløg i olie ved middel varme i 5 minutter.
  2. Suppe step 2

    • Tilsæt søde kartofler, ancho chilli og cayenne og steg under omrøring i yderligere nogle minutter.
  3. Suppe step 3

    • Tilsæt vand, Knorr Kyllingefond, laurbærblade og lad simre under låg, til de søde kartofler er møre.Tag laurbærbladene op og miks suppen glat og smag suppen til med lime og salt..
  4. Servering

    • Server suppen med granatæblekerner, creme fraiche og koriander.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu