Tærte med schwarzwalder skinke, kartoffel og spinat
Denne spinat-, kartoffel-, skinke- og ostetærte er nem at lave og vil være det perfekte brunch- eller frokostmåltid!

Ingredienser
Tærte med schwarzwalder skinke, kartoffel og spinat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€28.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Tærtebund
Smør, saltet
/g
125.0 g
0%
Hvedemel
/g
200.0 g
0%
Vand
/ml
510.0 ml
0%
Fyldet
Spinat
/g
500.0 g
0%
Løg i tern
/g
150.0 g
0%
Rapsolie
/ml
10.0 ml
0%
Kartofler, kogte, tern
/g
150.0 g
0%
ost i tern fast
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Helæg pasteuriseret
/ml
200.0 ml
0%
Madlavningsfløde
/ml
600.0 ml
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Skinke, fersk røget, skiver
/g
400.0 g
0%
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
180.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Løg frysetørret
/g
50.0 g
0%
Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g
/g
25.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Tærtebund
-
Smør, saltet 125.0 g
-
Hvedemel 200.0 g
-
Vand 510.0 ml
Fyldet
-
Spinat 500.0 g
-
Løg i tern 150.0 g
-
Rapsolie 10.0 ml
-
Kartofler, kogte, tern 150.0 g
-
ost i tern fast 100.0 g
-
Helæg pasteuriseret 200.0 ml
-
Madlavningsfløde 600.0 ml
-
Skinke, fersk røget, skiver 400.0 g
-
Løg frysetørret 50.0 g
Tilberedning
-
Tærtebund
- Smør og mel æltes sammen og bindes med vandet.
- Dejen hviler 1 time og derefter rulles den ud og lægges i en tærteform.
- Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter under bagepapir og tørrede ærter.
-
Fyldet
- Spinat, løg, hvidløg og kartoffeltern sauteres i olie.
- Æg og fløde piskes sammen med Umami og salt-peber.
- Spinatmassen blandes med æg og fløde og ostetern tilsættes.
- Massen kommes i tærteformen og tærten bages til massen er fast og ikke hænger på.
- Vand, fløde, Umami, løg og Bouquet Herb de Provence blandes med kartoffelgranulatet.
- Mosen røres og smages til med salt og peber.
- Skinkes lægges på bordet, kartoffelmosen sprøjtes på og skinken rulles rundt om mosen.
- Skinkerullerne lægges pænt på tærten og bages med i ca. 15 minutter.
- Tærten anrettes og serveres og garneres med marineret spinat i midten