Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Metodik

  • 500 G Laksefilet Med Skind
  • Sukker 100.0 g
  • salt 50.0 g
  • Pukka Feel New ØKO 4x20 breve 3.0 pack
  • Kardemomme stødt 1.0 g
  • Citronskal, rå 0.5 stk.
  • Frisk Dild 20.0 g

Tilberedning

  1. Metodik

    • Bland sukker, salt, te, citronskal og kardemomme.
    • Gnid laksen med blandingen, og dæk med hakket frisk dild.
    • Tildæk laksen, og lad den stå ved stuetemperatur i to timer for at få gravningen i gang. Afkøl laksen, og grav den i 1-2 dage, vend den et par gange undervejs.

    Ved servering: Skrab noget af dilden og krydderierne af, og skær laksen i skiver.

    Serveres med citron.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu