Menu

Ingredienser

+

Fisken

  • Torskefilet 2.0 kg
  • Brunet smør 100.0 g
  • Blåmuslinger 1.0 kg

Ærter

  • Bacon 200.0 g
  • Grønne ærter (friske) 1.0 kg
  • Miso pasta 10.0 g

Kørvel Hollandaise


Dette er en enkel og nem ret, hvor hovedingrediensen kan ændres til oksekød, svinekød, kylling eller andet. Du kan også gøre retten helt vegansk og lave skummet fra Hellmann’s Vegan mayo. Kørvel-hollandaise kan også laves med forskellige urter eller smages til med Knorr krydderpuréer for at få den perfekte skum til din ret.
I denne opskrift rammes en herlig kombination med de friske søde grønne ærter og den salte bacon. De røgede blåmuslinger og torsken balancerer sødmen perfekt. Den rige kørvel hollandaise binder alle ingredienserne sammen i et himmelsk match.

...

Tilberedning

  1. Fisken

    • Skær torskefileterne i 10 stykker og salt dem. 
    • Smelt og brun smør i en lille gryde og lad det køle lidt af. 
    • Tilføj fisken og det smeltede brunede smør i vakuumposer og opbevar dem i køleskabet.
    • Put vakuumposerne med fisken og smørret i et vandbad ved 58°C i 1 time.
    • Rens og kog blåmuslingerne. Tag kødet ud af muslingerne og lad dem køle af. 
    • Koldryg muslingerne i 8 timer og opbevar dem i køleskabet.
  2. Ærter

    • Skær baconen i små stykker og rist dem på en stegepande ved lav temperatur. 
    • Når baconen er sprød, tilsæt de grønne ærter og miso. Varm dem op til de er al dente og tilsæt de røgede muslinger.
  3. Kørvel Hollandaise

    • Skær den friske kørvel i mindre stykker med en kniv og tilsæt den til en blender. 
    • Smelt smørret og tilsæt det også til blenderen. Mix indtil det er glat. 
    • Varm Knorr hollandaisesauce op og tilsæt kørvel smørret, mens du blander hele tiden. 
    • Put kørvel hollandaise i en sifon og oplad den med to patroner. Ryst den i 30 sekunder. Du kan holde sifonen i et vandbad ved 58°C.
    • Servering: Saml portionerne ved at placere torskefileten på en tallerken. Tilføj de grønne ærter, miso og blåmuslinger. Top med kørvel hollandaise.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu