Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du


...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Torsk: Skær torskefileterne i 10 stykker og salt dem. Smelt og brun smør i en lille gryde og lad det køle lidt af. Tilføj fisken og det smeltede brunede smør i vakuumposer og opbevar dem i køleskabet.
    • Koldrøget Blåmuslinger: Rens og kog blåmuslingerne. Tag kødet ud af muslingerne og lad dem køle af. Koldrøg muslingerne i 8 timer og opbevar dem i køleskabet.
    • Kørvel-hollandaise: Skær den friske kørvel i mindre stykker med en kniv og tilsæt den til en blender. Smelt smørret og tilsæt det også til blenderen. Mix indtil det er glat. Varm Knorr hollandaisesauce op og tilsæt kørvel smørret, mens du blander hele tiden. Put kørvel hollandaise i en sifon og oplad den med to patroner. Ryst den i 30 sekunder. Du kan holde sifonen i et vandbad ved 58°C.
    • Torsk: Put vakuumposerne med fisken og smørret i et vandbad ved 58°C i 1 time.
    • Grønne Ærter og Miso: Skær baconen i små stykker og rist dem på en stegepande ved lav temperatur. Når baconen er sprød, tilsæt de grønne ærter og miso. Varm dem op til de er al dente og tilsæt de røgede muslinger.
    • Servering: Saml portionerne ved at placere torskefileten på en tallerken. Tilføj de grønne ærter, miso og blåmuslinger. Top med kørvel hollandaise.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu