1. Tærtebund

    • Smør og mel æltes sammen og bindes med vandet.
    • Dejen hviler 1 time og derefter rulles den ud og lægges i en tærteform.
    • Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter under bagepapir og tørrede ærter.
  2. Fyldet

    • Spinat, løg, hvidløg og kartoffeltern sauteres i Milda flydende stege 100 %.
    • Æg og fløde piskes sammen med Umami og salt-peber.
    • Spinatmassen blandes med æg og fløde og ostetern tilsættes.
    • Massen kommes i tærteformen og tærten bages til massen er fast og ikke hænger på.
    • Vand, fløde, Umami, løg og Bouquet Herb de Provence blandes med kartoffelgranulatet.
    • Mosen røres og smages til med salt og peber.
    • Skinkes lægges på bordet, kartoffelmosen sprøjtes på og skinken rulles rundt om mosen.
    • Skinkerullerne lægges pænt på tærten og bages med i ca. 15 minutter.
    • Tærten anrettes og serveres og garneres med marineret spinat i midten
+