Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Tærtebund

  • Smør, saltet 125.0 g
  • Hvedemel 200.0 g
  • Vand 510.0 ml

Fyldet

  • Spinat 500.0 g
  • Løg i tern 150.0 g
  • Kartofler, kogte, tern 150.0 g
  • ost i tern fast 100.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g
  • Helæg pasteuriseret 200.0 ml
  • Rama Mad 15% 600.0 ml
  • Knorr Umami 1 kg 20.0 g
  • Skinke, fersk røget, skiver 400.0 g
  • Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg 180.0 g
  • Løg frysetørret 50.0 g
  • Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g 25.0 g
  1. Tærtebund

    • Smør og mel æltes sammen og bindes med vandet.
    • Dejen hviler 1 time og derefter rulles den ud og lægges i en tærteform.
    • Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter under bagepapir og tørrede ærter.
  2. Fyldet

    • Spinat, løg, hvidløg og kartoffeltern sauteres i Milda flydende stege 100 %.
    • Æg og fløde piskes sammen med Umami og salt-peber.
    • Spinatmassen blandes med æg og fløde og ostetern tilsættes.
    • Massen kommes i tærteformen og tærten bages til massen er fast og ikke hænger på.
    • Vand, fløde, Umami, løg og Bouquet Herb de Provence blandes med kartoffelgranulatet.
    • Mosen røres og smages til med salt og peber.
    • Skinkes lægges på bordet, kartoffelmosen sprøjtes på og skinken rulles rundt om mosen.
    • Skinkerullerne lægges pænt på tærten og bages med i ca. 15 minutter.
    • Tærten anrettes og serveres og garneres med marineret spinat i midten