Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Bøfferne

  • Aubergine 150.0 g
  • Couscous 500.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 10.0 g
  • SNOWFLAKE, Modificeret stivelse 10 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 30.0 g
  • Harrisa chilisauce 5.0 g

Stegning og anretning

  • Halloumi 250.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Aubergine, grillet, tynde skiver 250.0 g
  1. Bøfferne

    Blend couscous og aubergine i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.

    Vend Harissa, paprikapuré, hvidløgspuré og Snowflake i.

    Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.

  2. Stegning og anretning

    Steg bøfferne i flydende margarine. Læg halloumi på hver bøf, og gratiner.

    Fyld burgerbollerne med aubergine, peberfrugt og en bøf med ost.