Tunesisk vegetarburger
En vegetarburger inspireret af det tunesiske køkken og lavet af couscous, selvfølgelig, og aubergine

Ingredienser
Tunesisk vegetarburger
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Bøfferne



Stegning og anretning
Ingredient name
Bøfferne
-
Aubergine 150.0 g
-
Couscous 500.0 g
-
Harrisa chilisauce 5.0 g
Stegning og anretning
-
Halloumi 250.0 g
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
-
Aubergine, grillet, tynde skiver 250.0 g
Tilberedning
-
Bøfferne
Blend couscous og aubergine i en foodprocessor til en klæbrig, men fast masse.
Vend Harissa, paprikapuré, hvidløgspuré og Snowflake i.
Formes til ti bøffer og lægges i køleskabet i mindst en time.
-
Stegning og anretning
Steg bøfferne i flydende margarine. Læg halloumi på hver bøf, og gratiner.
Fyld burgerbollerne med aubergine, peberfrugt og en bøf med ost.