Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Vegetarisk pho

Tilberedning

  1. Vegetarisk pho

    • Hæld vand, Knorr Grønsagsfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.
    • Anret nudler, bønnespirer, rå løg og tofu i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og tofuen. Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu