Ingredienser
Vegetarisk pho
-
Vand 2500.0 ml
-
Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 50.0 ml
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Sukker 25.0 g
-
Kanelstænger 50.0 g
-
Stjerneanis 1.0 g
-
Nelliker hele 5.0 stk.
-
Nudler ris 800.0 g
-
Tofu, i tern 750.0 g
-
Løg i skiver 150.0 g
-
Bønnespirer 300.0 g
Tilberedning
-
Vegetarisk pho
- Hæld vand, Knorr Grønsagsfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
- Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.
- Anret nudler, bønnespirer, rå løg og tofu i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og tofuen. Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.